Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Imagini vila vanzare Alunis Prahova. Poze vanzari proprietar vila BCA cu 1 etaj. Vand vila P+1 etaj cu teren 420 mp (ID: 168861; 1)

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Vila Parter+1 etaj, 420 m2 teren in Alunis, Prahova
Oct 14, 2022 Oct 14, 2022 Vila noua, la cheie, este situata in localitatea Alunis, (vezi site youtube: ), la cca 10 km de statiunea Slanic si cca 15 km de Campina (DN 1), intr-o zona superba, inconjurata de dealuri si paduri. Fatada acesteia este orientata pe directia est-vest, bucurandu-se tot timpul anului de mangaierile soarelui. Terenul pe care este amplasata vila, are 420 mp (perfect plan), cu o deschidere la DJ 214 de 15 ml. Cativa arbori ii aduc umbra si racoare. Are doua porti de acces: una pietonala si una auto. Vila este racordata la reteaua de apa a comunei si la cea electrica. Deasemeni are si put si fosa septica. Alte utilitati: telefon, CATV, internet. Vila se compune dintr-un living generos de 40 mp ce domina parterul. Acesta este invecinat de o bucatarie deschisa, in stil american si o baie, pardoseala fiindui acoperita de parchet. Pe scari, la etaj, se afla un hol ce asigura accesul la cele 2 dormitoare si la baie. De pe terasa dormitoarelor se poate admira privelistea oferita de dealul de vis-à-vis. Centrala electrica de 6 kw, asigura o caldura placuta, la un pret scazut. Apa calda, necesara bai cat si bucatariei este generata de un boiler electric. Ambientul placut (racoare vara si caldura placuta in sezonul rece) este sustinut de ferestrele cu geam termopan si de dubla izolatie termica a peretilor. Fiecare camera este dotata cu un calorifer. Peisajul inconjurator este mirific: in spatele propietatii se afla o padure de salcami care-si imprastie mireasmele la inflorirea acestora, unde pasionatii de fotografie pot imortaliza amintiri unice cu flora si fauna locului; dealul de vis-à-vis chema la plimbari numai bune pentru sanatate: aer curat, proaspat, liniste; un parau trece la cativa zeci de metri sprinten provocandui pe pescari sa-si incerce norocul la clean si mreana. Iarna, pentru cei mici dealurile inconjuratoare sunt bun prilej de sanius si alte bucurii. Pentru iubitorii de spotruri de iarna, accesul la partiile de ski de pe Valea Prahovei, se face usor datorita distantei scurte dintre locatia vilei si zona respectiva (vezi harta), la fel de facil este si accesul catre Slanic Prahova (salina, bai de sare, si divertisment). Oua, lapte si produse din lapte, fructe, tuica si rachiu, vin(Drumul Vinului) etc se pot procura de la producatorii din zona. AVANTAJE CASA: -ferita de agitatia citadina -vecini la distanta, deci-intimitate -cost redus al utilitatilor fata de oras -loc de parcare in curte sau in fata portii -aer curat, nepoluat, liniste, peisaj extraordinar -fara pereti comuni cu vecinii -caine sau pisica? - Perfect! Curtea si casa permit acest lucru -propria gradina cu pomi, legume, flori, etc. ACESTEA SUNT CATEVA DIN AVANTAJELE ACESTEI CASE. IN REALITATE SUNT MAI MULTE.

Vila langa Campina

Vila Parter+1 etaj, 420 m2 teren in Alunis, Prahova

Vila Parter+1 etaj cu 4 camere, suprafata utila 110 m2, teren în suprafata de 420 m2. nemobilat.
Are 1 balcon, 1 grup sanitar.
Constructie din BCA, perioada 2007 - prezent.
ID: 168861 | actualizat acum 1 an si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
prezentare anunt imobiliar
  • Prahova
  • Localitate: Alunis
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 4
  • Numar dormitoare: 2
  • Suprafata utila: 110 m2
  • Suprafata construita: 55 m2
  • Suprafata teren: 420 m2
  • Deschidere: 15 m
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • Numar balcoane / terase: 1
  • Amplasament: în cartier de Locuinte Noi
  • Extranivele: Pod
  • Detalii: Nemobilat
  • Utilitati: Telefon, Internet, CATV, Curent electric 220V, Apa, Canalizare
  • Incalzire: Centrala proprie a cladirii
  • Vedere: Vedere stradala
  • Strazi: Amenajate
  • Acces: Stradal
  • Constructie din: BCA
  • Perioada constructie: 2007 - prezent
  • Stadiu constructie: finalizata
  • Acte: Cadastru, Intabulare, Inscris la financiar, Certificat de urbanism, Autorizatie de construire
  • Destinatie recomandata: Rezidenta, Vacanta
  • Vecinatati: Magazine, Piata, Gradinita, Scoala, Transport în comun, Padure

Alte informatii:

Vila noua, la cheie, este situata in localitatea Alunis, (vezi site youtube: ), la cca 10 km de statiunea Slanic si cca 15 km de Campina (DN 1), intr-o zona superba, inconjurata de dealuri si paduri. Fatada acesteia este orientata pe directia est-vest, bucurandu-se tot timpul anului de mangaierile soarelui. Terenul pe care este amplasata vila, are 420 mp (perfect plan), cu o deschidere la DJ 214 de 15 ml. Cativa arbori ii aduc umbra si racoare. Are doua porti de acces: una pietonala si una auto. Vila este racordata la reteaua de apa a comunei si la cea electrica. Deasemeni are si put si fosa septica. Alte utilitati: telefon, CATV, internet. Vila se compune dintr-un living generos de 40 mp ce domina parterul. Acesta este invecinat de o bucatarie deschisa, in stil american si o baie, pardoseala fiindui acoperita de parchet. Pe scari, la etaj, se afla un hol ce asigura accesul la cele 2 dormitoare si la baie. De pe terasa dormitoarelor se poate admira privelistea oferita de dealul de vis-à-vis. Centrala electrica de 6 kw, asigura o caldura placuta, la un pret scazut. Apa calda, necesara bai cat si bucatariei este generata de un boiler electric. Ambientul placut (racoare vara si caldura placuta in sezonul rece) este sustinut de ferestrele cu geam termopan si de dubla izolatie termica a peretilor. Fiecare camera este dotata cu un calorifer. Peisajul inconjurator este mirific: in spatele propietatii se afla o padure de salcami care-si imprastie mireasmele la inflorirea acestora, unde pasionatii de fotografie pot imortaliza amintiri unice cu flora si fauna locului; dealul de vis-à-vis chema la plimbari numai bune pentru sanatate: aer curat, proaspat, liniste; un parau trece la cativa zeci de metri sprinten provocandui pe pescari sa-si incerce norocul la clean si mreana. Iarna, pentru cei mici dealurile inconjuratoare sunt bun prilej de sanius si alte bucurii. Pentru iubitorii de spotruri de iarna, accesul la partiile de ski de pe Valea Prahovei, se face usor datorita distantei scurte dintre locatia vilei si zona respectiva (vezi harta), la fel de facil este si accesul catre Slanic Prahova (salina, bai de sare, si divertisment). Oua, lapte si produse din lapte, fructe, tuica si rachiu, vin(Drumul Vinului) etc se pot procura de la producatorii din zona. AVANTAJE CASA: -ferita de agitatia citadina -vecini la distanta, deci-intimitate -cost redus al utilitatilor fata de oras -loc de parcare in curte sau in fata portii -aer curat, nepoluat, liniste, peisaj extraordinar -fara pereti comuni cu vecinii -caine sau pisica? - Perfect! Curtea si casa permit acest lucru -propria gradina cu pomi, legume, flori, etc. ACESTEA SUNT CATEVA DIN AVANTAJELE ACESTEI CASE. IN REALITATE SUNT MAI MULTE.
Date despre anunt Date despre proprietar Activitate
Proprietatea are ID: 168861 Nume: Nicu Iliescu Articole (0)
Actualizata: acum 1 an si 6 luni Telefon: vezi numarul Comentarii ()
Listata de: 32767 ori Judet: Prahova, Campina Intrebari (0)
Vizualizata de: 8772 ori Oferte în portofoliu: 4 Raspunsuri ()
Istoric pret: 5 modificari de pret Vezi intreg portofoliul de oferte
Listata initial în: 27.02.2015 Inscris pe TopEstate din: 12.07.2013
Contacteaza proprietarul
Proiecte promovate (0)

Etichete imobiliare