Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzare vile Bucuresti Domenii. De vanzare vila cu 2 etaje. vila deosebita cartier domenii

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Vila Parter+2 etaje, 607 m2 teren in zona Domenii - Bucuresti
Oct 19, 2018 Oct 19, 2018 Vila deosebita situata in cartierul Domenii, cu acces facil catre/din centrul capitalei sau zona de nord. La mica distanta de Piata Domenii, parc Herastrau. Proprietatea are in componenta teren cu suprafata de 607 mp - suprafata mare de teren, parcelele de teren din zona avand o suprafata mult mai mica - si imobil cu amprenta la sol de 207 mp si o suprafata desfasurata totala de 670 mp. Imobilul a fost proiectat cu rezistenta la cutremur grad 9, si este dispus pe D+P+2E+pod. Finisajele de arta - vitralii, mozaic - cat si materialele de lux folosite la finisare - marmura, granit, lemn masiv - confera un grad sporit de lux si valoare intrinseca a proprietatii. Imobil prevazut cu fibra optica, alarma si sistem video de supraveghere. Curtea proprietatii - desfasurata pe ambele laturi cat si in spatele casei, a fost amenajata cu ciresi japonezi si trandari si ofera un mediu ideal de relaxare pe terasa exterioara a vilei, terasa dotata si cu bucatarie de vara complet utilata. Demisol - 2 locuri de parcare, camera tehnica, spatiu depozitare, sala de sport, cu acces direct la parterul imobilului. Parter - vestibul, baie, spatiu depozitare, bucatarie, living si piscina. Ferestrele vitralii deosebite asigura o atmosfera calda si frumoasa in interiorul vilei. Living de dimensiuni generoase, care are si un semineu functional cu acces direct la piscina. Piscina cu ozonificare si incalzita, cu finisaje deosebite (vitralii, mozaic) care dispune si de baie proprie. Etaj 1 - dormitor matrimonial cu baie proprie si iesire directa pe loggia mare si cu o privire de ansamblu superba asupra vecinatatilor. La etaj se mai regasesc 2 camere de oaspeti cu baie pe hol si un birou. Etaj 2 - poate fi folosit integral ca si spatiu de locuit separat avand 1 dormitor mare, living, dressing si terasa inchisa.lata; calorifere: da; ferestre casa: term. pvc; incalzire casa: centrala termica; mobilat: complet; pereti: faianta, lavabil; plansee: beton armat; podele: parchet, marmura, granit, dusumea; structura casa: beton; tip curte: individuala. Pretabil locuinta. ID intern: 87.

vila deosebita cartier domenii

Vila Parter+2 etaje, 607 m2 teren in zona Domenii - Bucuresti

Vila P+2 cu 7 camere, suprafata utila 670 m2, teren în suprafata de 607 m2.
Are 5 grupuri sanitare.
ID: 219404 | actualizat acum 18 ore
 • Vanzare 1.240.000 €
prezentare anunt imobiliar
 • Bucuresti
 • Zona: Domenii
 • Reper: Piata domenii
 • Numar etaje: Parter+2 etaje
 • Numar camere: 7
 • Suprafata utila: 670 m2
 • Suprafata construita: 670 m2
 • Suprafata teren: 607 m2
 • Deschidere: 18 m
 • Nr grupuri sanitare: 5
 • An constructie: 2001

Alte informatii:

Vila deosebita situata in cartierul Domenii, cu acces facil catre/din centrul capitalei sau zona de nord. La mica distanta de Piata Domenii, parc Herastrau.
Proprietatea are in componenta teren cu suprafata de 607 mp - suprafata mare de teren, parcelele de teren din zona avand o suprafata mult mai mica - si imobil cu amprenta la sol de 207 mp si o suprafata desfasurata totala de 670 mp. Imobilul a fost proiectat cu rezistenta la cutremur grad 9, si este dispus pe D+P+2E+pod. Finisajele de arta - vitralii, mozaic - cat si materialele de lux folosite la finisare - marmura, granit, lemn masiv - confera un grad sporit de lux si valoare intrinseca a proprietatii. Imobil prevazut cu fibra optica, alarma si sistem video de supraveghere.
Curtea proprietatii - desfasurata pe ambele laturi cat si in spatele casei, a fost amenajata cu ciresi japonezi si trandari si ofera un mediu ideal de relaxare pe terasa exterioara a vilei, terasa dotata si cu bucatarie de vara complet utilata.
Demisol - 2 locuri de parcare, camera tehnica, spatiu depozitare, sala de sport, cu acces direct la parterul imobilului.
Parter - vestibul, baie, spatiu depozitare, bucatarie, living si piscina. Ferestrele vitralii deosebite asigura o atmosfera calda si frumoasa in interiorul vilei. Living de dimensiuni generoase, care are si un semineu functional cu acces direct la piscina. Piscina cu ozonificare si incalzita, cu finisaje deosebite (vitralii, mozaic) care dispune si de baie proprie.
Etaj 1 - dormitor matrimonial cu baie proprie si iesire directa pe loggia mare si cu o privire de ansamblu superba asupra vecinatatilor. La etaj se mai regasesc 2 camere de oaspeti cu baie pe hol si un birou.
Etaj 2 - poate fi folosit integral ca si spatiu de locuit separat avand 1 dormitor mare, living, dressing si terasa inchisa.lata; calorifere: da; ferestre casa: term. pvc; incalzire casa: centrala termica; mobilat: complet; pereti: faianta, lavabil; plansee: beton armat; podele: parchet, marmura, granit, dusumea; structura casa: beton; tip curte: individuala. Pretabil locuinta. ID intern: 87.
 • Vanzare 1.240.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 219404 Agentia: Catoma Property Invest Srl Nume: Timofti Raluca
Actualizata: acum 18 ore Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 778 ori Manager: Luca Anca Oferte în portofoliu: 24
Vizualizata de: 226 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 14 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 04.01.2018 Oferte în portofoliu: 83 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 10.31.2017 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Oferte similare

 • de vanzare vila parter+1 etaj, 215 m<sup>2</sup> teren in bucuresti
  Domenii, Bucuresti. Vila P+1 cu 7 camere, suprafata utila 262 m2, teren în suprafata de 215 m2.
  Are 3 grupuri sanitare.
  590.000 € de vanzare
 • de vanzare vila parter+1 etaj, 900 m<sup>2</sup> teren in bucuresti
  Baneasa, Bucuresti. Vila P+1 cu 7 camere, suprafata utila 305 m2, teren în suprafata de 900 m2.
  Are 2 grupuri sanitare.
  589.900 € de vanzare
 • de vanzare vila parter+1 etaj, 210 m<sup>2</sup> teren in bucuresti
  Nerva Traian, Bucuresti. Vila P+1 cu 7 camere, suprafata utila 300 m2, teren în suprafata de 210 m2.
  Are 3 grupuri sanitare.
  150.000 € de vanzare