Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzare vile Brasov Centrul Civic. De vanzare vila cu 2 etaje. Vila unicat cu panorama superba - Dealul Melcilor

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Vila Parter+2 etaje, 2.400 m2 teren in zona Centrul Civic - Brasov
Oct 06, 2016 Oct 06, 2016 Vila propusa spre achizitionare este cu 7 camere situata in Brasov, zona Dealul Melcilor. Structura din: Parter - 2 apartamente interconectate, 1 apartament (care este legat si de etaj) este compus din hol spatios, bucatarie cu dinning si camara, living cu iesire pe terasa, iar cel de-al doilea apartament - camera, bucatarie cu dinning, baie, living cu un spatiu separat ce poate fi folosit ca si birou sau bibleoteca si un dormitor matrimonial cu baie proprie. Etaj 1 - hol spatios cu scara interioara si un mic living, 2 dormitoare fiecare prevazut cu baie proprie si cu un balcon comun si o camera imensa ce poate fi compartimentata in 2 dormitoare mari cu bai proprii. Mansarda - 80 mp, necompartimentata si neamenajata. Teren 2400 mp, spatii verzi ample, curte si trepte pavate, loc pentru gratar si foisor, amprenta la sol a casei este 250 mp , suprafata construita este de 580 mp, respectiv 500 mp utili, constructie din caramida cu pereti de 50 cm grosime si izolata exterior. Exista garaj deschis pentru 2 masini. Vila reprezinta un vechi conac sasesc renovat in 2010 cu bun gust si stil. Incalzirea se face pe centrala termica pe gaz. Vila beneficiaza de termopane, gresie, fainata si parchet. Descriere emotionala: Spatiile interioare sunt extrem de generoase. Arhitectura este deosebita, oferind senzatii vizuale reconfortante si unice. Pozitionarea este deosebita, are o panorama deosebita cu orasul Brasov, muntele Tampa si Dealul Cetatii, oferind un tablou cromatic static foarte relaxant. Soarele patrunde in casa inca de la primele ore ale zilei pana dupa pranz pentru un interval de 7-8 ore interval suficient pentru un ambient sanatos. Datorita pozitiei sale si a terenului generos aceasta casa este unica, extrem de rar sunt puse in vanzare imobile in zona respectiva. Unicitatea acestui imobil este conferita prin pozitionarea sa foarte intima si retrasa, la o distanta mare fata de vecini, ascuns intr-o vegetatie mirifica, ce ofera relaxare si sanatate. Dotari: internet, cablu TV, linie telefonica. Accesul se face direct din drum asfaltat. Exista locuri de parcare si in fata imobilului. Situata numai la 5 minute distanta de centrul istoric si de centrul civic. Pretul de achizitie pentru aceasta vila este de 490. 000 Euro / NEGOCIABIL In urma negocierilor cu prorpietarii se mai pot achizitiona 1100 mp de teren situat chiar in fata imobilului. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.

Vila unicat cu panorama superba - Dealul Melcilor

Vila Parter+2 etaje, 2.400 m2 teren in zona Centrul Civic - Brasov

Vila P+2 cu 7 camere, suprafata utila 500 m2, teren în suprafata de 2.400 m2.
Are 2 balcoane, 4 grupuri sanitare.
ID: 195128 | actualizat acum 7 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 490.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Brasov
  • Localitate: Brasov
  • Zona: Centrul Civic
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Numar camere: 7
  • Numar dormitoare: 5
  • Suprafata utila: 500 m2
  • Suprafata construita: 580 m2
  • Suprafata teren: 2.400 m2
  • Deschidere: 40 m
  • Nr grupuri sanitare: 4
  • Numar balcoane / terase: 2

Alte informatii:

Vila propusa spre achizitionare este cu 7 camere situata in Brasov, zona Dealul Melcilor.
Structura din:
Parter - 2 apartamente interconectate, 1 apartament (care este legat si de etaj) este compus din hol spatios, bucatarie cu dinning si camara, living cu iesire pe terasa, iar cel de-al doilea apartament - camera, bucatarie cu dinning,
baie, living cu un spatiu separat ce poate fi folosit ca si birou sau bibleoteca si un dormitor matrimonial cu baie proprie.
Etaj 1 - hol spatios cu scara interioara si un mic living, 2 dormitoare fiecare prevazut cu baie proprie si cu un balcon comun si o camera imensa ce poate fi compartimentata in 2 dormitoare mari cu bai proprii.
Mansarda - 80 mp, necompartimentata si neamenajata.
Teren 2400 mp, spatii verzi ample, curte si trepte pavate, loc pentru gratar si foisor, amprenta la sol a casei este 250 mp ,
suprafata construita este de 580 mp, respectiv 500 mp utili, constructie din caramida cu pereti de 50 cm grosime si izolata exterior. Exista garaj deschis pentru 2 masini.
Vila reprezinta un vechi conac sasesc renovat in 2010 cu bun gust si stil.
Incalzirea se face pe centrala termica pe gaz.
Vila beneficiaza de termopane, gresie, fainata si parchet.
Descriere emotionala:
Spatiile interioare sunt extrem de generoase. Arhitectura este deosebita, oferind senzatii vizuale reconfortante si unice. Pozitionarea este deosebita, are o panorama deosebita cu orasul Brasov, muntele Tampa si Dealul Cetatii,
oferind un tablou cromatic static foarte relaxant. Soarele patrunde in casa inca de la primele ore ale zilei pana dupa pranz pentru un interval de 7-8 ore interval suficient pentru un ambient sanatos.
Datorita pozitiei sale si a terenului generos aceasta casa este unica, extrem de rar sunt puse in vanzare imobile in zona respectiva.
Unicitatea acestui imobil este conferita prin pozitionarea sa foarte intima si retrasa, la o distanta mare fata de vecini, ascuns intr-o vegetatie mirifica, ce ofera relaxare si sanatate.
Dotari: internet, cablu TV, linie telefonica.
Accesul se face direct din drum asfaltat. Exista locuri de parcare si in fata imobilului.
Situata numai la 5 minute distanta de centrul istoric si de centrul civic.
Pretul de achizitie pentru aceasta vila este de 490. 000 Euro / NEGOCIABIL
In urma negocierilor cu prorpietarii se mai pot achizitiona 1100 mp de teren situat chiar in fata imobilului.
Pentru informatii suplimentare contactati-ma:
Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov.
Tel: 0744121767.
  • Vanzare 490.000 €
Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 195128 Nume: Ionut Boznea
Actualizata: acum 7 ani si 6 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 394 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 593 ori Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 08.09.2016 Intrebari 0; Raspunsuri:
Contacteaza agentul
Pagina personala a agentului
  • Mai sunt inca 3 oferte de vile de vanzare la pret comparabil, in Brasov.