Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzare vile proprietar Clinceni Ilfov. De vanzare vila din Mixta cu 2 etaje. Vila design unic in Romania, anticutremur si ignifug langa Bucuresti, toate utilitatile

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Vila Parter+2 etaje, 1.400 m2 teren in Clinceni, Ilfov
Nov 03, 2018 Nov 03, 2018 Casa constructie Amvic, finalizare 2009, 300+ mp utili, cladire anexa in spatele curtii de aprox 22 mp. Ce este Amvic? Un material care izoleaza aproape perfect intreaga constructie. Pentru detalii cu referire la materialul Amvic cauta pe google, nu pot uploada web link aici. Garajul este f spatios, de circa 50 mp, unde incap lejer doua autoturisme. Casa contine un living room la parter, bucatarie, si un spatiu destinat dinning-room, totul intr-un open space modern. Living roomul are desupra doua ferestre Velux ce asigura o iluminare perfecta. Scarile sunt contruite de la parter- etalul 1 pana la mansarda din marmura alba de Rusckitza. Toate geamurile casei sunt compuse din trei sticle, asigurand un confort termic si fonic ideal ! Etajul 1 dispune de 3 dormitoare, dormitor matrimonial cu baie aferenta, jacuzii, lavoar dublu, wc +bideu, si doua dormitoare asezate deasupra garaului, dormitorul din spatele casei are si o terasa proprie de aprox 10mp. Intre cele doua dormitoare de desupra garajului exista o baie cu dush, lavoar, wc iar apa calda este instanta datorita unui boiler f eficient de 50 L. Mansarda asigura spatiul perfect in iernile reci datorita izolarii perfecte termice si al spatiului mai redus ca si volum al dormitoarelor. Mansarda (75 mp) dispune de o baie generoasa cu cada jacuzzi si un living -room. Structura din care este construita casa este Ignifuga! ! Toate glafurile la toate geamurile sunt din marmura alba de Ruschitza, la fel ca si scarile interioare care fac aceesul de la parter pana la etajul 2! Gradina este spatiul unde te vei relaxa oricand, in spatele casei exista o terasa foisor care va asigura oricand un loc pentru relaxare si gratar. Toata propietatea este inconjurata de un gard de beton armat in lungime totala de aprox. 150 m liniari. Portile unde se face accesul cu masina este electrica si se deschide prin telecomanda. Proprietatea dispune de alarma si sistem video cu 8 camere, facand posibila monitorizarea in timp real al proprietatii. In gradina din spatele casei mai exista o cladire anexa, cu o baie de aproximativ 12 mp, complet finisata cu pisoar, dush, chiuveta, gresie, faianta, bazin de apa de 2 tone in podul ei din fibra de carbon, si o magazie anexa acestei bai. Imobilul este aproape de Carfur Militari, Centura de Vest a capitalei, la 3 km de soseaua Alexandriei si localitatea Bragadiru, si la doar 4 km de cartierul Drumul taberei din Bucuresti. Pretul este un chilipir avand in vedere doar valoarea terenului de aproximativ 80. 000euro la pretul actual din zona respectiva! Pentru orice detaliu tel Gheorghe Gheorghe

Vila design unic in Romania, anticutremur si ignifug langa Bucuresti, toate utilitatile

Vila Parter+2 etaje, 1.400 m2 teren in Clinceni, Ilfov

Vila P+2 cu 7 camere, suprafata utila 330 m2, teren în suprafata de 1.400 m2. semi-mobilat, mobilier modern.
Are 3 balcoane, 5 grupuri sanitare.
Constructie din Mixta, perioada 2007 - prezent.
ID: 223488 | adaugat acum 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 139.000 €
prezentare anunt imobiliar
 • Ilfov
 • Localitate: Clinceni
 • Numar etaje: Parter+2 etaje
 • Numar camere: 7
 • Numar dormitoare: 6
 • Suprafata utila: 330 m2
 • Suprafata construita: 300 m2
 • Suprafata teren: 1.400 m2
 • Deschidere: 18 m
 • Nr grupuri sanitare: 5
 • Numar balcoane / terase: 3
 • Amplasament: în cartier de Locuinte Noi
 • Detalii: Semi-mobilat
 • Tip mobilier: modern
 • Utilitati: Telefon, Internet, CATV, Gaze, Curent electric 220V, Apa, Canalizare
 • Incalzire: Centrala proprie a cladirii
 • Certificat energetic: Clasa 0
 • Vedere: Vedere mixta
 • Strazi: Amenajate
 • Acces: Stradal
 • Constructie: Mixta
 • Perioada constructie: 2007 - prezent
 • Stadiu constructie: finalizata
 • Destinatie recomandata: Rezidenta, Comercial, Vacanta, Centru de afaceri
 • Vecinatati: Magazine, Piata, Gradinita, Scoala, Liceu, Transport în comun, Supermarket / Mall, Parc, Padure, Utilitati în zona

Alte informatii:

Casa constructie Amvic, finalizare 2009, 300+ mp utili, cladire anexa in spatele curtii de aprox 22 mp. Ce este Amvic? Un material care izoleaza aproape perfect intreaga constructie. Pentru detalii cu referire la materialul Amvic cauta pe google, nu pot uploada web link aici.
Garajul este f spatios, de circa 50 mp, unde incap lejer doua autoturisme. Casa contine un living room la parter, bucatarie, si un spatiu destinat dinning-room, totul intr-un open space modern. Living roomul are desupra doua ferestre Velux ce asigura o iluminare perfecta. Scarile sunt contruite de la parter- etalul 1 pana la mansarda din marmura alba de Rusckitza. Toate geamurile casei sunt compuse din trei sticle, asigurand un confort termic si fonic ideal !
Etajul 1 dispune de 3 dormitoare, dormitor matrimonial cu baie aferenta, jacuzii, lavoar dublu, wc +bideu, si doua dormitoare asezate deasupra garaului, dormitorul din spatele casei are si o terasa proprie de aprox 10mp. Intre cele doua dormitoare de desupra garajului exista o baie cu dush, lavoar, wc iar apa calda este instanta datorita unui boiler f eficient de 50 L.
Mansarda asigura spatiul perfect in iernile reci datorita izolarii perfecte termice si al spatiului mai redus ca si volum al dormitoarelor. Mansarda (75 mp) dispune de o baie generoasa cu cada jacuzzi si un living -room.

Structura din care este construita casa este Ignifuga! !
Toate glafurile la toate geamurile sunt din marmura alba de Ruschitza, la fel ca si scarile interioare care fac aceesul de la parter pana la etajul 2!

Gradina este spatiul unde te vei relaxa oricand, in spatele casei exista o terasa foisor care va asigura oricand un loc pentru relaxare si gratar.
Toata propietatea este inconjurata de un gard de beton armat in lungime totala de aprox. 150 m liniari.
Portile unde se face accesul cu masina este electrica si se deschide prin telecomanda. Proprietatea dispune de alarma si sistem video cu 8 camere, facand posibila monitorizarea in timp real al proprietatii.
In gradina din spatele casei mai exista o cladire anexa, cu o baie de aproximativ 12 mp, complet finisata cu pisoar, dush, chiuveta, gresie, faianta, bazin de apa de 2 tone in podul ei din fibra de carbon, si o magazie anexa acestei bai.
Imobilul este aproape de Carfur Militari, Centura de Vest a capitalei, la 3 km de soseaua Alexandriei si localitatea Bragadiru, si la doar 4 km de cartierul Drumul taberei din Bucuresti.

Pretul este un chilipir avand in vedere doar valoarea terenului de aproximativ 80. 000euro la pretul actual din zona respectiva!

Pentru orice detaliu tel Gheorghe Gheorghe

Adresa completa: Judetul Ilfov, localitatea Clinceni, primaverii 37

 • Vanzare 139.000 €
Date despre anunt Date despre proprietar Activitate
Proprietatea are ID: 223488 Nume: Razvan Gheorghe Articole (0)
Actualizata: acum 6 luni Telefon: vezi numarul Comentarii ()
Listata de: 1325 ori Judet: Ilfov, Clinceni Intrebari (0)
Vizualizata de: 330 ori Oferte în portofoliu: 0 Raspunsuri ()
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Vezi intreg portofoliul de oferte
Listata initial în: 03.11.2018 Inscris pe TopEstate din: 11.03.2018
Contacteaza proprietarul
Proiecte promovate (0)