Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzare vile proprietar Constanta Km 4-5. De vanzare vila din BCA cu 1 etaj. Vila exclusivistă , cu finisaje de lux Km 4-5

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Vila S+Parter+1 etaj, 700 m2 teren in zona Km 4-5 - Constanta
Nov 02, 2022 Nov 02, 2022 Vila exclusivistă , cu finisaje de lux pe o suprafața de teren generoasa de aproape 700mp. Vila este situată in Zona Doraly, km 4/ 5, intr-o zona liniștita NUMAI de case. Este compartimentata astfel. S+p+e+p. Amprenta casei este de 130 mp. La subsol se regăsește : intr-o încăpere O cămara pentru alimente , amenajată cu rafturi , lada frigorifica. In alte 2 încăperi este amenajat loc de joaca pentru copii. In alte 2 încăperi este loc pentru depozitare și într-una este loc pentru călcat. Accesul se face și prin garaj și pe scări interioare din casa. Subsolul casei este mocheta , încălzit , reprezintă practic încă o locuința. La parter se regăsește la intrarea in casa un vestibul generos / antreu , o toaleta , un dressing , o bucatarie cu o mica extindere pentru zona de gătit și un Living generos. La etaj se afla 3 dormitoare cu dressing uri propii, o camera tehnica pentru depozitare, toaleta, terasa pe toată lungimea casei. Podul este liber , se Poate desfășura orice fel de compartimentare, izolat in totalitate cu spuma poliuretanică acum 2 ani. In spatele Curții este amenajată o casa de grădina , casa de musafiri sau pentru un membru al familiei in Vârsta sau tânăr , sau pentru mese festive / evenimente in familie. Este in suprafața de aproape 50 mp și este finisata cu produse de Înaltă calitate. Pe veranda acestei căsuțe se regăsește un grătar confecționat manual din cărămida , cu plita de gătit etc. Tot in cadrul Curții se regăsește un loc de joaca pentru copii confecționat pe comanda. Gazonul este sub forma de rulouri. Casa dispune de sistem automat de irigații , sistem supraveghere video , supraveghere firma paza și interfon de ultima generație. Datorită terenului generos , casa oferă extrem de multă liniște și intimitate. Se vinde mobilată , utilată , toate incluse in prețul de vânzare. Zona extrem extrem de liniștita.

Vila exclusivistă , cu finisaje de lux Km 4-5

Vila S+Parter+1 etaj, 700 m2 teren in zona Km 4-5 - Constanta

Vila S+Parter+1 etaj cu 7 camere, suprafata utila 390 m2, teren în suprafata de 700 m2. mobilat.
Are 3 grupuri sanitare.
Constructie din BCA.
ID: 231654 | actualizat acum 1 an si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
prezentare anunt imobiliar
  • Constanta
  • Localitate: Constanta
  • Zona: Km 4-5
  • Reper: Amurgului
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 7
  • Numar dormitoare: 5
  • Suprafata utila: 390 m2
  • Suprafata teren: 700 m2
  • Deschidere: 16 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • Amplasament: în cartier de Locuinte Vechi
  • Extranivele: Subsol, Pod
  • Detalii: Mobilat
  • Utilitati: Gaze, Curent electric 220V, Apa, Canalizare
  • Incalzire: Centrala proprie a locuintei
  • Strazi: Amenajate
  • Acces: Stradal
  • Constructie din: BCA
  • Acte: Cadastru, Intabulare, Inscris la financiar
  • Destinatie recomandata: Rezidenta

Alte informatii:

Vila exclusivistă , cu finisaje de lux pe o suprafața de teren generoasa de aproape 700mp.
Vila este situată in Zona Doraly, km 4/ 5, intr-o zona liniștita NUMAI de case. Este compartimentata astfel. S+p+e+p. Amprenta casei este de 130 mp. La subsol se regăsește : intr-o încăpere O cămara pentru alimente , amenajată cu rafturi , lada frigorifica. In alte 2 încăperi este amenajat loc de joaca pentru copii. In alte 2 încăperi este loc pentru depozitare și într-una este loc pentru călcat. Accesul se face și prin garaj și pe scări interioare din casa. Subsolul casei este mocheta , încălzit , reprezintă practic încă o locuința.
La parter se regăsește la intrarea in casa un vestibul generos / antreu , o toaleta , un dressing , o bucatarie cu o mica extindere pentru zona de gătit și un Living generos. La etaj se afla 3 dormitoare cu dressing uri propii, o camera tehnica pentru depozitare, toaleta, terasa pe toată lungimea casei. Podul este liber , se Poate desfășura orice fel de compartimentare, izolat in totalitate cu spuma poliuretanică acum 2 ani. In spatele Curții este amenajată o casa de grădina , casa de musafiri sau pentru un membru al familiei in Vârsta sau tânăr , sau pentru mese festive / evenimente in familie. Este in suprafața de aproape 50 mp și este finisata cu produse de Înaltă calitate. Pe veranda acestei căsuțe se regăsește un grătar confecționat manual din cărămida , cu plita de gătit etc. Tot in cadrul
Curții se regăsește un loc de joaca pentru copii confecționat pe comanda. Gazonul este sub forma de rulouri. Casa dispune de sistem automat de irigații , sistem supraveghere video , supraveghere firma paza și interfon de ultima generație. Datorită terenului generos , casa oferă extrem de multă liniște și intimitate. Se vinde mobilată , utilată , toate incluse in prețul de vânzare. Zona extrem extrem de liniștita.

Adresa completa: Judetul Constanta, localitatea Constanta, zona Km 4-5, Strada Amurgului, nr. 90

Date despre anunt Date despre proprietar Activitate
Proprietatea are ID: 231654 Nume: Vizitiu Marilena Articole (0)
Actualizata: acum 1 an si 5 luni Telefon: vezi numarul Comentarii ()
Listata de: 14944 ori Judet: Constanta Intrebari (0)
Vizualizata de: 2198 ori Oferte în portofoliu: 0 Raspunsuri ()
Istoric pret: 2 modificari de pret Vezi intreg portofoliul de oferte
Listata initial în: 28.06.2022 Inscris pe TopEstate din: 03.31.2022
Contacteaza proprietarul
Proiecte promovate (0)

Oferte similare

  • de vanzare vila s+parter+2 etaje, 1000 m<sup>2</sup> teren in constanta
    Palazu Mare, Constanta. Vila S+Parter+2 etaje cu 7 camere, suprafata utila 300 m2, teren în suprafata de 1000 m2.
    Are 3 grupuri sanitare.
    580.000 € de vanzare