Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzare vile Brasov Craiter. De vanzare vila din Caramida cu 1 etaj. Vila deosebita in Brasov, 6 camere, mobilata si utilata lux

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Vila Parter+1 etaj, 700 m2 teren in zona Craiter - Brasov
Feb 21, 2019 Feb 21, 2019 Vila propusa spre achizitionare este cu 6 camere situata in Brasov, zona Craiter Structura din: Parter - hol spatios cu scara interioara, living, camera-bar, dormitor cu baie proprie si dressing, bucatarie si un grup sanitar de serviciu Etaj 1 - hol spatios cu scara interioara, 2 dormitoare fiecare prevazut cu baie proprie, un balcon la un dormitor si o terasa mare la celalalt dormitor. Din terasa se mai intra intr-un birou. Casa are la subsol camera tehnica a centralei termice si un beci foarte spatios. Teren 700 mp, spatii verzi ample, curte pavata, foisor si piscina , amprenta la sol a casei este 130 mp , suprafata construita este de 230 mp, respectiv 190 mp utili. Parterul este construit din caramida izolata exterior cu polistiren de 10 cm, densitate de 80. Mansarda este construita din busteni de brad. Incalzirea se face pe centrala termica pe gaz prevazute cu un boiler de acumulare. In curte este construita o mica cabana folosita pe post de sala de fitness, pe acoperisul careia se regasesc panouri solare si o magazie pentru depozitare. Geamurile sunt din termopan cu tamplarie din lemn. Usile interioare sunt de lemn de cea mai buna calitate. Parchetul este din lemn masiv. Gresia si faianta sunt din import - Italia si Spania, de cea mai buna calitate. In living exista un semineu functional ce ofera relaxare in zilele friguroase de iarna. Imobilul se vinde mobilat si utilat, mobila fiind de cea mai buna calitate, adusa din Indonezia la comanda. Descriere emotionala: Spatiile interioare sunt extrem de generoase. Arhitectura este deosebita, fiind o imbinare armonioasa intre orient si occident, oferind senzatii vizuale reconfortante si unice. Intre living si camera-bar este amenajat in perete un acvariu cu pesti exotici. Soarele patrunde in casa inca de la primele ore ale zilei pana dupa pranz pentru un interval de 7-8 ore interval suficient pentru un ambient sanatos. Zona insorita si linistita. Dotari: internet, cablu TV, linie telefonica. Imobilul a fost construit in anul 2007. Casa este construita de actualul proprietar. Accesul se face direct din drum asfaltat. Exista locuri de parcare si in fata imobilului. Pretul de achizitie doar cu bucataria mobilata si utilata este de 165. 000 Euro. Pretul de achizitie pentru aceasta vila mobilata si utilata asa cum se vede in poze este de 185. 000 Euro. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.

Vila deosebita in Brasov, 6 camere, mobilata si utilata lux

Vila Parter+1 etaj, 700 m2 teren in zona Craiter - Brasov

Vila P+1 cu 6 camere, suprafata utila 190 m2, teren în suprafata de 700 m2. mobilat, mobilier lux.
Are 2 balcoane, 4 grupuri sanitare.
Constructie din Caramida, perioada 2007 - prezent.
ID: 150545 | actualizat acum 2 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
prezentare anunt imobiliar
 • Brasov
 • Localitate: Brasov
 • Zona: Craiter
 • Numar etaje: Parter+1 etaj
 • Numar camere: 6
 • Numar dormitoare: 3
 • Suprafata utila: 190 m2
 • Suprafata construita: 230 m2
 • Suprafata teren: 700 m2
 • Deschidere: 25 m
 • Nr grupuri sanitare: 4
 • Numar balcoane / terase: 2
 • Detalii: Mobilat
 • Tip mobilier: lux
 • Utilitati: Telefon, Internet, CATV, Gaze, Curent electric 220V, Apa, Canalizare
 • Incalzire: Centrala proprie a cladirii
 • Strazi: Amenajate
 • Acces: Stradal
 • Constructie din: Caramida
 • Perioada constructie: 2007 - prezent
 • Stadiu constructie: finalizata
 • Acte: Cadastru, Intabulare, Inscris la financiar
 • Destinatie recomandata: Rezidenta

Alte informatii:

Vila propusa spre achizitionare este cu 6 camere situata in Brasov, zona Craiter
Structura din:
Parter - hol spatios cu scara interioara, living, camera-bar, dormitor cu baie proprie si dressing, bucatarie si un grup sanitar de serviciu
Etaj 1 - hol spatios cu scara interioara, 2 dormitoare fiecare prevazut cu baie proprie, un balcon la un dormitor si o terasa mare la celalalt dormitor. Din terasa se mai intra intr-un birou.
Casa are la subsol camera tehnica a centralei termice si un beci foarte spatios.
Teren 700 mp, spatii verzi ample, curte pavata, foisor si piscina , amprenta la sol a casei este 130 mp , suprafata construita este de 230 mp, respectiv 190 mp utili. Parterul este construit din caramida izolata exterior cu polistiren de 10 cm, densitate de 80. Mansarda este construita din busteni de brad. Incalzirea se face pe centrala termica pe gaz prevazute cu un boiler de acumulare. In curte este construita o mica cabana folosita pe post de sala de fitness, pe acoperisul careia se regasesc panouri solare si o magazie pentru depozitare. Geamurile sunt din termopan cu tamplarie din lemn. Usile interioare sunt de lemn de cea mai buna calitate. Parchetul este din lemn masiv. Gresia si faianta sunt din import - Italia si Spania, de cea mai buna calitate. In living exista un semineu functional ce ofera relaxare in zilele friguroase de iarna. Imobilul se vinde mobilat si utilat, mobila fiind de cea mai buna calitate, adusa din Indonezia la comanda.
Descriere emotionala:
Spatiile interioare sunt extrem de generoase. Arhitectura este deosebita, fiind o imbinare armonioasa intre orient si occident, oferind senzatii vizuale reconfortante si unice. Intre living si camera-bar este amenajat in perete un acvariu cu pesti exotici. Soarele patrunde in casa inca de la primele ore ale zilei pana dupa pranz pentru un interval de 7-8 ore interval suficient pentru un ambient sanatos. Zona insorita si linistita.
Dotari: internet, cablu TV, linie telefonica.
Imobilul a fost construit in anul 2007.
Casa este construita de actualul proprietar.
Accesul se face direct din drum asfaltat. Exista locuri de parcare si in fata imobilului.
Pretul de achizitie doar cu bucataria mobilata si utilata este de 165. 000 Euro.
Pretul de achizitie pentru aceasta vila mobilata si utilata asa cum se vede in poze este de 185. 000 Euro.
Pentru informatii suplimentare contactati-ma:
Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov.
Tel: 0744121767.
Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 150545 Nume: Boznea Ionut
Actualizata: acum 2 ani si 5 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 10648 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 3731 ori Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: 1 modificare de pret Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 04.04.2014 Intrebari 0; Raspunsuri:
Contacteaza agentul
Pagina personala a agentului
 • Mai sunt inca 2 oferte de case de vanzare la pret comparabil, in Brasov.