Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzare vile Ovidiu Primarie. De vanzare vila din BCA cu 1 etaj. Ovidiu – Vila P+1 tip duplex pentru 2 familii – COMISION 0%

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Vila Parter+1 etaj, 544 m2 teren in zona Primarie - Ovidiu, Constanta
Aug 28, 2021 Aug 28, 2021 Ovidiu – Vila P+1 tip duplex pentru 2 familii – COMISION 0% Va propunem spre achizitie o vila Parter + Etaj mansardat construita in anul 2010, ce dispune de teren in suprafata totala de 544mp cu deschidere stradala 17, 80m (amprenta constructiei la sol 187mp, curte libera 347mp, suprafata construita desfasurata 374mp si suprafata utila totala 283, 38mp), situata in Ovidiu – Zona Primarie. Vila este compusa din 2 duplex-uri dispuse in oglinda cu acces individual (Suprafata utila Duplex 1 – 140, 50mp - Suprafata utila duplex 2 – 142, 88mp), avand urmatoarea compartimentare interioara: Parter – Hol acces, living cu iesire pe terasa acoperita (40mp) si curtea din spate, baie, bucatarie cu zona delimitata pentru gatit, camera centralei si depozitare. Etaj – Hol, 3 dormitoare din care unul matrimonial cu baie proprie, dressing si inca o baie cu acces din hol. Detalii tehnice de construire: Structura de rezistenta independenta (fara zidarie portanta) din beton armat (C20/ 25), radier, elevatie, stalpi, grinzi, centuri, scari cu grinda vang si placa peste parter. Zidarie integrala din BCA termoizolata exterior cu polistiren expandat (EPS 80) finisat cu tencuiala decorativa siliconata. Detine certificat de performanta energetica clasa A. Acoperis in sistem asterial termoizolat cu saltele de vata minerala 10cm si folie anticondens, invelit cu tigla tip Bramac si tigla metalica, cu bazie, jgheaburi si burlane scurgere din PVC. Instalatii sanitare si termice din PPR cu bariera termica, instalatie de gaze naturale 2 focuri (pentru centrala si aragaz) pentru fiecare duplex, instalatii electrice din cupru conform normative (coloana alimentare 4, prize 2, 5 si iluminat 1, 5) asistate de tablou cu sigurante automate elaborat pe fiecare nivel si contorizare separata pe fiecare duplex. Gard din zidarie BCA cu stalpi din beton armat finisat si zugravit cu var lavabil de exterior, poarta pietonala si porti acces auto (pentru fiecare duplex) din panouri fier rectangular placat cu policarbonat. Dotari si finisaje: Duplex-urile dispun de centrale termice pe gaz 24KW, gresie/ faianta ceramica portelanata, parchet laminat 8mm trafic intens, tamplarie din termopan PVC Gealan 6 camere (culoare Wenge) cu geam tripan si pervaze travertin/ marmura, ferestre de mansarda Velux, scari placate cu lemn (treapta intreaga) si gresie, usi interior celulare furniruite, usa metalica (la intrare si iesire in curtea din spate), aer conditionat 12000 BTU si 18000 BTU , sistem de alarma cu monitorizare la firma de paza, supraveghere video (3 camere) iar curtea este amenajata cu pergole, zone gazon, arbori ornament si flori. Aceste duplex-uri se vand numai impreuna la pretul de 225. 000 Euro. Pentru aceasta proprietate nu se percepe comision de la cumparator !

Ovidiu – Vila P+1 tip duplex pentru 2 familii – COMISION 0%

Vila Parter+1 etaj, 544 m2 teren in zona Primarie - Ovidiu, Constanta

Vila P+1 cu 8 camere, suprafata utila 283 m2, teren în suprafata de 544 m2. semi-mobilat, mobilier modern.
Are 4 balcoane, 6 grupuri sanitare.
Constructie din BCA.
ID: 230542 | actualizat acum 2 ani si 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 225.000 €
  • (925 € / m2)
Comision agentie
prezentare anunt imobiliar
  • Constanta
  • Localitate: Ovidiu
  • Zona: Primarie
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 8
  • Numar dormitoare: 6
  • Suprafata utila: 283 m2
  • Suprafata construita: 374 m2
  • Suprafata teren: 544 m2
  • Deschidere: 18 m
  • Nr grupuri sanitare: 6
  • Numar balcoane / terase: 4
  • Amplasament: în cartier de Locuinte Vechi
  • Detalii: Semi-mobilat
  • Tip mobilier: modern
  • Utilitati: Telefon, Internet, CATV, Gaze, Curent electric 220V, Apa, Canalizare
  • Incalzire: Centrala proprie a locuintei
  • Vedere: Vedere mixta
  • Strazi: Amenajate
  • Acces: Stradal
  • Constructie din: BCA
  • An constructie: 2010
  • Stadiu constructie: finalizata
  • Acte: Cadastru, Intabulare, Inscris la financiar, Certificat de urbanism, Autorizatie de construire
  • Destinatie recomandata: Rezidenta, Vacanta
  • Vecinatati: Magazine, Piata, Gradinita, Scoala, Transport în comun, Restaurant / Bar, Parcare proprie

Alte informatii:

Ovidiu – Vila P+1 tip duplex pentru 2 familii – COMISION 0%
Va propunem spre achizitie o vila Parter + Etaj mansardat construita in anul 2010, ce dispune de teren in suprafata totala de 544mp cu deschidere stradala 17, 80m (amprenta constructiei la sol 187mp, curte libera 347mp, suprafata construita desfasurata 374mp si suprafata utila totala 283, 38mp), situata in Ovidiu – Zona Primarie. Vila este compusa din 2 duplex-uri dispuse in oglinda cu acces individual (Suprafata utila Duplex 1 – 140, 50mp - Suprafata utila duplex 2 – 142, 88mp), avand urmatoarea compartimentare interioara: Parter – Hol acces, living cu iesire pe terasa acoperita (40mp) si curtea din spate, baie, bucatarie cu zona delimitata pentru gatit, camera centralei si depozitare. Etaj – Hol, 3 dormitoare din care unul matrimonial cu baie proprie, dressing si inca o baie cu acces din hol. Detalii tehnice de construire: Structura de rezistenta independenta (fara zidarie portanta) din beton armat (C20/ 25), radier, elevatie, stalpi, grinzi, centuri, scari cu grinda vang si placa peste parter. Zidarie integrala din BCA termoizolata exterior cu polistiren expandat (EPS 80) finisat cu tencuiala decorativa siliconata. Detine certificat de performanta energetica clasa A. Acoperis in sistem asterial termoizolat cu saltele de vata minerala 10cm si folie anticondens, invelit cu tigla tip Bramac si tigla metalica, cu bazie, jgheaburi si burlane scurgere din PVC. Instalatii sanitare si termice din PPR cu bariera termica, instalatie de gaze naturale 2 focuri (pentru centrala si aragaz) pentru fiecare duplex, instalatii electrice din cupru conform normative (coloana alimentare 4, prize 2, 5 si iluminat 1, 5) asistate de tablou cu sigurante automate elaborat pe fiecare nivel si contorizare separata pe fiecare duplex. Gard din zidarie BCA cu stalpi din beton armat finisat si zugravit cu var lavabil de exterior, poarta pietonala si porti acces auto (pentru fiecare duplex) din panouri fier rectangular placat cu policarbonat. Dotari si finisaje: Duplex-urile dispun de centrale termice pe gaz 24KW, gresie/ faianta ceramica portelanata, parchet laminat 8mm trafic intens, tamplarie din termopan PVC Gealan 6 camere (culoare Wenge) cu geam tripan si pervaze travertin/ marmura, ferestre de mansarda Velux, scari placate cu lemn (treapta intreaga) si gresie, usi interior celulare furniruite, usa metalica (la intrare si iesire in curtea din spate), aer conditionat 12000 BTU si 18000 BTU , sistem de alarma cu monitorizare la firma de paza, supraveghere video (3 camere) iar curtea este amenajata cu pergole, zone gazon, arbori ornament si flori. Aceste duplex-uri se vand numai impreuna la pretul de 225. 000 Euro. Pentru aceasta proprietate nu se percepe comision de la cumparator !

Adresa completa: Judetul Constanta, localitatea Ovidiu, zona Primarie, Fulgerului, nr. 10

  • Vanzare 225.000 €
  • (925 € / m2)
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 230542 Agentia: CENTRU IMOBILIAR Nume: Dan Linca
Actualizata: acum 2 ani si 7 luni Judet: Constanta Telefon: vezi numarul
Listata de: 32767 ori Manager: Centru Imobiliar Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 5308 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 10 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 30.08.2019 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 10.23.2009 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei
  • Mai sunt inca 1 oferte de case de vanzare la pret comparabil, in Ovidiu.