Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzare vile proprietar Otopeni Odai. De vanzare vila din Beton cu 1 etaj. Vila Otopeni Odaile 8 camere 5 bai 2 bucatarii

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Vila S+Parter+1 etaj+M, 450 m2 teren in zona Odai - Otopeni, Ilfov
Jun 09, 2018 Jun 09, 2018 Proprietatea este in Otopeni, zona Odaile, cu acces foarte bun din DN1 in ambele sensuri spre si dinspre Bucuresti; a fost finalizata in 2009-2010. Vila a fost construita pentru uz personal, constructia realizandu-se cu urmarirea de catre proprietari in prezenta reprezentantilor Inspectoratului de Stat in Constructii a fazelor de constructie, cu alegerea celor mai bune materiale (caramida porotherm, fier beton si beton conform clase specifice – Arabesque si Cirex). Vila este extrem de solida (zidurile au grosimea de 30 cm); si in interior si in exterior au fost folosite materiale naturale: respectiv piatra naturala pe soclu si peretele dinspre terasa, in interior (in biblioteca si bucatarie) si de asemenea ca pavaj al curtii, parchet de lemn natural de cires, usi de lemn de cires, scara interioara din stejar masiv, etc. Finisajele sunt deosebite iar materialele folosite au fost alese cu gust fara a se face rabat de la calitate: centrala este Bosh, toate instalatiile sanitare sunt italiene, etc. Vila este situata intr-o zona lipsita de zgomot, cu vecini de calitate cu case retrase fata de limita proprietatii, iar in extremitatea dinspre gradina se gaseste o zona verde. Utilitati: curent electric gaze naturale apa (put forat) ; dedurizator cablu tv si internet Acces: strada principala asfaltata, strada pietruita 200m, necirculata, ceea ce constituie un avantaj (acces doar pentru riverani) Dotari: se vinde cu mobilier biblioteca climatizare cu doua unitati AC Front stradal: 14 ml Suprafata teren (inclusiv gradina amenajata): 450mp Parter: in suprafata utila de 120mp, compus din A: baie, bucatarie, camara, hol, living cu terasa de 20mp, scara de acces etaj si mansarda; B: separat tot la parter exista 1 apartament cu intrare separata format din 2 camere, baie, bucatarie (poate fi avantaj pentru familiile care au copii mici si ai caror bone sau bunici pot locui in respectivul apartament); exista de asemenea o curte separata (cu loc de parcare si foisor) dedicata separat acestui apartament. Etaj: suprafata utila 120mp compus din 3 dormitoare, dressing, hol, 2 bai (ambele echipate cu jacuzzi) si 2 balcoane mari. Mansarda: suprafata de 86mp, compusa din birou/ biblioteca, sala de sport, 2 holuri, o baie si 3 spatii de depozitare mari. Terasa de 20 mp, acoperita, si doua balcoane mari Pivnita: suprafata aprox 20 mp, contine centrala pe gaz, dedurizatorul, si alte echipamente tehnice + rafturi de depozitare. Curte: spatiu de parcare pentru 3 autoturisme; gradina este amenajata de catre o firma specializata in peisagistica. Documentele imobilului sunt in perfecta regula; nu exista sarcini sau servituti asupra imobilului, si este inscris in Cartea Funciara.

Vila Otopeni Odaile 8 camere 5 bai 2 bucatarii

Vila S+Parter+1 etaj+M, 450 m2 teren in zona Odai - Otopeni, Ilfov

Vila S+Parter+1 etaj+M cu 8 camere, suprafata utila 345 m2, teren în suprafata de 450 m2. semi-mobilat, mobilier lux.
Are 5 grupuri sanitare.
Constructie din Beton, perioada 2007 - prezent.
ID: 216813 | adaugat acum 5 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 300.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Ilfov
  • Localitate: Otopeni
  • Zona: Odai
  • Reper: Ambasad' or
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 8
  • Suprafata utila: 345 m2
  • Suprafata teren: 450 m2
  • Deschidere: 24 m
  • Nr grupuri sanitare: 5
  • Amplasament: în cartier de Locuinte Noi
  • Extranivele: Subsol, Mansarda
  • Detalii: Semi-mobilat
  • Tip mobilier: lux
  • Utilitati: Telefon, Internet, CATV, Gaze, Curent electric 220V
  • Vedere: Vedere stradala
  • Strazi: Amenajate
  • Acces: Stradal
  • Constructie din: Beton
  • Perioada constructie: 2007 - prezent
  • Stadiu constructie: finalizata
  • Destinatie recomandata: Rezidenta
  • Vecinatati: Magazine, Piata, Gradinita, Scoala, Liceu, Restaurant / Bar, Supermarket / Mall, Parc, Padure, Parcare proprie

Alte informatii:

Proprietatea este in Otopeni, zona Odaile, cu acces foarte bun din DN1 in ambele sensuri spre si dinspre Bucuresti; a fost finalizata in 2009-2010.

Vila a fost construita pentru uz personal, constructia realizandu-se cu urmarirea de catre proprietari in prezenta reprezentantilor Inspectoratului de Stat in Constructii a fazelor de constructie, cu alegerea celor mai bune materiale (caramida porotherm, fier beton si beton conform clase specifice – Arabesque si Cirex). Vila este extrem de solida (zidurile au grosimea de 30 cm); si in interior si in exterior au fost folosite materiale naturale: respectiv piatra naturala pe soclu si peretele dinspre terasa, in interior (in biblioteca si bucatarie) si de asemenea ca pavaj al curtii, parchet de lemn natural de cires, usi de lemn de cires, scara interioara din stejar masiv, etc.

Finisajele sunt deosebite iar materialele folosite au fost alese cu gust fara a se face rabat de la calitate: centrala este Bosh, toate instalatiile sanitare sunt italiene, etc.

Vila este situata intr-o zona lipsita de zgomot, cu vecini de calitate cu case retrase fata de limita proprietatii, iar in extremitatea dinspre gradina se gaseste o zona verde.

Utilitati:
curent electric
gaze naturale
apa (put forat) ; dedurizator
cablu tv si internet

Acces: strada principala asfaltata, strada pietruita 200m, necirculata,
ceea ce constituie un avantaj (acces doar pentru riverani)

Dotari:
se vinde cu mobilier biblioteca
climatizare cu doua unitati AC

Front stradal: 14 ml

Suprafata teren (inclusiv gradina amenajata): 450mp

Parter: in suprafata utila de 120mp, compus din

A: baie, bucatarie, camara, hol, living cu terasa de 20mp, scara de acces etaj si mansarda;

B: separat tot la parter exista 1 apartament cu intrare separata format din 2 camere, baie, bucatarie (poate fi avantaj pentru familiile care au copii mici si ai caror bone sau bunici pot locui in respectivul apartament); exista de asemenea o curte separata (cu loc de parcare si foisor) dedicata separat acestui apartament.

Etaj: suprafata utila 120mp compus din 3 dormitoare, dressing, hol, 2 bai (ambele echipate cu jacuzzi) si 2 balcoane mari.
Mansarda: suprafata de 86mp, compusa din birou/ biblioteca, sala de sport, 2 holuri, o baie si 3 spatii de depozitare mari.

Terasa de 20 mp, acoperita, si doua balcoane mari

Pivnita: suprafata aprox 20 mp, contine centrala pe gaz, dedurizatorul, si alte echipamente tehnice + rafturi de depozitare.

Curte: spatiu de parcare pentru 3 autoturisme; gradina este amenajata de catre o firma specializata in peisagistica.

Documentele imobilului sunt in perfecta regula; nu exista sarcini sau servituti asupra imobilului, si este inscris in Cartea Funciara.
  • Vanzare 300.000 €
Date despre anunt Date despre proprietar
Proprietatea are ID: 216813 Nume: Ion
Actualizata: acum 5 ani si 10 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 1035 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1069 ori Contacteaza proprietarul
Istoric pret: nu sunt modificari de pret
Listata initial în: 09.06.2018