Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzare vile Ovidiu Rezidentiala - malul lacului. De vanzare vila din Lemn cu 1 etaj. Vila P+1E+M, cartier rezidential Ovidiu, pe colt, an 2013, sistem canadian !

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Vila Parter+1 etaj+M, 406 m2 teren in zona Rezidentiala - malul lacului - Ovidiu, Constanta
Apr 28, 2015 Apr 28, 2015 Amplasament : Imobilul este amplasat intr-un cartier rezidential si exclusivist la Ovidiu, cu teren pe colt, avand o vedere si panorama deosebita la lacul Siutghiol, insula Ovidiu si statiunea Mamaia. Este construita in anul 2013, in sistem canadian, pe structura din lemn, cu regim de inaltime P+1+M, avand un teren de 406 mp, situat pe colt. Suprafata utila este de 169 mp + 5 terase in suprafata totala de 22. 05 mp, 1 garaj de 27 mp, 1 garaj cu un subsol in suprafata de 21 mp, un foisor de 12 mp. Descriere : Vila este structurata astfel: - Parter in suprafata utila de 55. 78 mp + terasa de 3. 34 mp + terasa acoperita 10 mp , unde se afla camera de zi, o bucatarie, baie, dressing. Tot la parter este si un garaj incalzit in suprafata de 27 mp in stil american cu acces exterior cu usa electrica cu telecomanda si cu acces direct din garaj in casa. Tot aici se afla si un WC de serviciu exterior. - Etaj in suprafata utila de 55. 31 mp + terasa de 3. 13 mp unde se afla un dormitor matrimonial cu baie proprie cu jacuzzi, dressing si un dormitor de oaspeti cu un dressing. - Mansarda in suprafata utila de 57. 62 mp + o terasa de 3. 47 mp + o terasa de 2. 11 mp unde se afla 2 dormitoare cu 2 dressing-uri, o baie. Proprietatea dispune de gard, care este din piatra naturala cu ornament de fier forjat, acoperisul fiind de tabla. Vila este izolata cu polistiren de 10, tencuiala siliconata Baumitt, geamuri PVC tripan. Finisaje : Vila dispune de urmatoarele imbunatatiri de actualitate: parchet in toata casa triplu stratificat de trafic intens, gresie , faianta moderne, instalatia electrica este realizata de o firma autorizata pe cablu de cupru armat si ignifuga, instalatie sanitara noua, incalzirea este cu centrala pe gaze; prize, net, televizoare in fiecare camera pe cate 2 pereti, terasele sunt inchise cu fier forjat, terasa spate acoperita cu policarbonat placata cu gresie de exterior , balustradele interioare sunt din fier forjat, scarile sunt din lemn masiv, sistem alarma. Foisorul este inchis cu rulouri de exterior pe toate partile. In curte se afla si un loc de barbeque, 2 gratare + o plita , loc de joaca pentru copii, o crama. Toate actele de proprietate sunt la zi ! Pret de vanzare de 130000 euro, negociabil. Persoana de contact, Daniel Serbanica-0732552519.

Vila P+1E+M, cartier rezidential Ovidiu, pe colt, an 2013, sistem canadian !

Vila Parter+1 etaj+M, 406 m2 teren in zona Rezidentiala - malul lacului - Ovidiu, Constanta

Vila Parter+1 etaj+M cu 5 camere, suprafata utila 169 m2, teren în suprafata de 406 m2.
Are 5 balcoane, 4 grupuri sanitare.
Constructie din Lemn.
ID: 169114 | actualizat acum 8 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 130.000 € neg.
prezentare anunt imobiliar
  • Constanta
  • Localitate: Ovidiu
  • Zona: Rezidentiala - malul lacului
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 5
  • Numar dormitoare: 4
  • Suprafata utila: 169 m2
  • Suprafata construita: 250 m2
  • Suprafata teren: 406 m2
  • Deschidere: 13 m
  • Nr grupuri sanitare: 4
  • Numar balcoane / terase: 5
  • Amplasament: în cartier de Locuinte Noi
  • Extranivele: Mansarda
  • Utilitati: Gaze, Curent electric 220V, Apa
  • Incalzire: Centrala proprie a locuintei
  • Vedere: Vedere mixta
  • Strazi: Amenajate
  • Acces: Stradal
  • Constructie din: Lemn
  • An constructie: 2013
  • Stadiu constructie: finalizata
  • Acte: Cadastru, Intabulare, Inscris la financiar
  • Destinatie recomandata: Rezidenta, Comercial, Vacanta
  • Vecinatati: Magazine, Scoala, Transport în comun, Restaurant / Bar, Vedere la lac, Parcare proprie

Alte informatii:

Amplasament : Imobilul este amplasat intr-un cartier rezidential si exclusivist la Ovidiu, cu teren pe colt, avand o vedere si panorama deosebita la lacul Siutghiol, insula Ovidiu si statiunea Mamaia. Este construita in anul 2013, in sistem canadian, pe structura din lemn, cu regim de inaltime P+1+M, avand un teren de 406 mp, situat pe colt. Suprafata utila este de 169 mp + 5 terase in suprafata totala de 22. 05 mp, 1 garaj de 27 mp, 1 garaj cu un subsol in suprafata de 21 mp, un foisor de 12 mp.

Descriere : Vila este structurata astfel:

- Parter in suprafata utila de 55. 78 mp + terasa de 3. 34 mp + terasa acoperita 10 mp , unde se afla camera de zi, o bucatarie, baie, dressing. Tot la parter este si un garaj incalzit in suprafata de 27 mp in stil american cu acces exterior cu usa electrica cu telecomanda si cu acces direct din garaj in casa. Tot aici se afla si un WC de serviciu exterior.

- Etaj in suprafata utila de 55. 31 mp + terasa de 3. 13 mp unde se afla un dormitor matrimonial cu baie proprie cu jacuzzi, dressing si un dormitor de oaspeti cu un dressing.

- Mansarda in suprafata utila de 57. 62 mp + o terasa de 3. 47 mp + o terasa de 2. 11 mp unde se afla 2 dormitoare cu 2 dressing-uri, o baie.
Proprietatea dispune de gard, care este din piatra naturala cu ornament de fier forjat, acoperisul fiind de tabla. Vila este izolata cu polistiren de 10, tencuiala siliconata Baumitt, geamuri PVC tripan.

Finisaje : Vila dispune de urmatoarele imbunatatiri de actualitate: parchet in toata casa triplu stratificat de trafic intens, gresie , faianta moderne, instalatia electrica este realizata de o firma autorizata pe cablu de cupru armat si ignifuga, instalatie sanitara noua, incalzirea este cu centrala pe gaze; prize, net, televizoare in fiecare camera pe cate 2 pereti, terasele sunt inchise cu fier forjat, terasa spate acoperita cu policarbonat placata cu gresie de exterior , balustradele interioare sunt din fier forjat, scarile sunt din lemn masiv, sistem alarma. Foisorul este inchis cu rulouri de exterior pe toate partile.
In curte se afla si un loc de barbeque, 2 gratare + o plita , loc de joaca pentru copii, o crama.

Toate actele de proprietate sunt la zi ! Pret de vanzare de 130000 euro, negociabil. Persoana de contact, Daniel Serbanica-0732552519.
  • Vanzare 130.000 € neg.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 169114 Agentia: Serbanica Imobiliare Nume: Daniel Serbanica
Actualizata: acum 8 ani si 11 luni Judet: Constanta Telefon: vezi numarul
Listata de: 982 ori Manager: Daniel Serbanica Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 629 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 10; Comentarii:
Listata initial în: 04.03.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 2; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 12.20.2011 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare