Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Vanzare vile Otopeni Odai. De vanzare vila cu 1 etaj. otopeni odai, duplex cu finisaje exceptionale

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Vila Parter+1 etaj, 250 m2 teren in zona Odai - Otopeni, Ilfov
May 18, 2017 May 18, 2017 Vila de vanzare in Otopeni, zona Odaile. Multi dintre noi doresc sa achizitioneze o casa, mai departe de zogomotul strazii, dar in acelasi timp aproape de Bucuresti. Daca este si la un raport calitate pret excelent, cu atat mai bine! Pentru tine, cumparatorule a fost gandita si construita aceasta proprietate! Reprezinta echilibrul perfect intre utilul necesar zilnic si maximul pe care toti ni-l dorim. De la suprafata de teren de 250mp, suficienta pentru activitati, dar inca neimpovaratoare cu treburile prin curte, la impartirea camerelor cu dormitoarele la etaj, fiecare cu balconul sau si biroul si livingul la parter. De la terasa acoperita cu pergola(probabil in viitor chiar cu vegetatie, daca doriti), la curtea care poate adaposti doua masini, dar fara a impiedica pamantul sa respire si iarba sa creasca... Este o casa facuta cu suflet, cu materiale de calitate, o casa care imi place mult. Mai putem discuta despre incalzirea in pardoseala, la parter, pardoseala care urmeaza sa fie acoperita cu rasina epoxidica. Peretii bailor sunt acoperiti de placi de sticla, un design pe cat de simplu, pe atat de modern si de senzual. De la usa principala, odata intrati in casa pe partea stanga este un dormitor/birou cu baie proprie si inca o bair de serviciu. Pe partea dreapta sunt bucataria, o camera de depozitare sub scara(poate adaposti masina de spalat), scara, iar in fata livingul de 26mp, luminos, cu geamuri de sus pana jos. Din living se poate iesi pe terasa din spate. La etaj, odata urcate scarile regasim un hol, iar din acest hol pe dreapta doua dormitoare, fiecare cu balconul sau, in fata o baie cu cabina de dus, iar in partea stanga domitorul matrimonial cu dressing, baie si balcon proprii. Va invit cu cea mai mare placere sa o vedeti, nu veti regreta. Pentru alte detalii contactati-ma! Vila duplex de Vanzare in zona Odaile - Odaile, reper Matei Basarab, avand 5 camere, 3 dormitoare, suprafata totala construita 184 mp, suprafata utila 144 mp si suprafata teren 250 mp. Deschiderea este de 12 ml. Imobilul are amprenta 100 mp, curtea individuala libera 150 mp. Are structura din beton , este construita in anul 2016, renovat , constructie din caramida porotherm, beton armat, alte, avand 3 bai, 1 bucatarii si 3 balcoane. Dotari : acoperis: tabla; bucatarie: inchisa; calorifere: otel; ferestre casa: term. pvc; incalzire casa: centrala termica, incalzire pardoseala; izolatii termice: exterior, interior; mobilat: nemobilat; pereti: faianta, lavabil; plansee: beton armat; podele: parchet, gresie; structura casa: beton; tip curte: individuala. Pretabil locuinta. ID intern: IP0169.

otopeni odai, duplex cu finisaje exceptionale

Vila Parter+1 etaj, 250 m2 teren in zona Odai - Otopeni, Ilfov

Vila P+1 cu 5 camere, suprafata utila 144 m2, teren în suprafata de 250 m2.
Are 4 grupuri sanitare.
ID: 187629 | actualizat acum 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 110.000 €
prezentare anunt imobiliar
 • Ilfov
 • Localitate: Otopeni
 • Zona: Odai
 • Reper: Matei basarab
 • Numar etaje: Parter+1 etaj
 • Numar camere: 5
 • Suprafata utila: 144 m2
 • Suprafata construita: 184 m2
 • Suprafata teren: 250 m2
 • Deschidere: 12 m
 • Nr grupuri sanitare: 4
 • An constructie: 2016

Alte informatii:

Vila de vanzare in Otopeni, zona Odaile.

Multi dintre noi doresc sa achizitioneze o casa, mai departe de zogomotul strazii, dar in acelasi timp aproape de Bucuresti. Daca este si la un raport calitate pret excelent, cu atat mai bine!

Pentru tine, cumparatorule a fost gandita si construita aceasta proprietate! Reprezinta echilibrul perfect intre utilul necesar zilnic si maximul pe care toti ni-l dorim. De la suprafata de teren de 250mp, suficienta pentru activitati, dar inca neimpovaratoare cu treburile prin curte, la impartirea camerelor cu dormitoarele la etaj, fiecare cu balconul sau si biroul si livingul la parter. De la terasa acoperita cu pergola(probabil in viitor chiar cu vegetatie, daca doriti), la curtea care poate adaposti doua masini, dar fara a impiedica pamantul sa respire si iarba sa creasca...

Este o casa facuta cu suflet, cu materiale de calitate, o casa care imi place mult.

Mai putem discuta despre incalzirea in pardoseala, la parter, pardoseala care urmeaza sa fie acoperita cu rasina epoxidica. Peretii bailor sunt acoperiti de placi de sticla, un design pe cat de simplu, pe atat de modern si de senzual.

De la usa principala, odata intrati in casa pe partea stanga este un dormitor/birou cu baie proprie si inca o bair de serviciu. Pe partea dreapta sunt bucataria, o camera de depozitare sub scara(poate adaposti masina de spalat), scara, iar in fata livingul de 26mp, luminos, cu geamuri de sus pana jos. Din living se poate iesi pe terasa din spate.

La etaj, odata urcate scarile regasim un hol, iar din acest hol pe dreapta doua dormitoare, fiecare cu balconul sau, in fata o baie cu cabina de dus, iar in partea stanga domitorul matrimonial cu dressing, baie si balcon proprii.

Va invit cu cea mai mare placere sa o vedeti, nu veti regreta. Pentru alte detalii contactati-ma!Vila duplex de Vanzare in zona Odaile - Odaile, reper Matei Basarab, avand 5 camere, 3 dormitoare, suprafata totala construita 184 mp, suprafata utila 144 mp si suprafata teren 250 mp. Deschiderea este de 12 ml. Imobilul are amprenta 100 mp, curtea individuala libera 150 mp. Are structura din beton , este construita in anul 2016, renovat , constructie din caramida porotherm, beton armat, alte, avand 3 bai, 1 bucatarii si 3 balcoane. Dotari : acoperis: tabla; bucatarie: inchisa; calorifere: otel; ferestre casa: term. pvc; incalzire casa: centrala termica, incalzire pardoseala; izolatii termice: exterior, interior; mobilat: nemobilat; pereti: faianta, lavabil; plansee: beton armat; podele: parchet, gresie; structura casa: beton; tip curte: individuala. Pretabil locuinta. ID intern: IP0169.
 • Vanzare 110.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 187629 Agentia: Renet Real Estate Network Nume: Petianu Ionut
Actualizata: acum 9 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 7107 ori Manager: Renet Real Estate Network Oferte în portofoliu: 76
Vizualizata de: 1066 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 68 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 12.03.2016 Oferte în portofoliu: 708 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 10.09.2012 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Oferte similare

 • de vanzare vila parter+2 etaje+m, 300 m<sup>2</sup> teren in otopeni
  Odai, Otopeni. Vila Parter+2 etaje+M cu 5 camere, suprafata utila 160 m2, teren în suprafata de 300 m2. nemobilat.
  Are 3 balcoane, 4 grupuri sanitare.
  Constructie din Beton, perioada 2007 - prezent.
  104.900 € de vanzare
 • de vanzare vila parter+2 etaje+m, 330 m<sup>2</sup> teren in otopeni
  Ferme, Otopeni. Vila Parter+2 etaje+M cu 5 camere, suprafata utila 153 m2, teren în suprafata de 330 m2. nemobilat.
  Are 2 balcoane, 3 grupuri sanitare.
  Constructie din Caramida, perioada 2007 - prezent.
  90.000 € de vanzare