Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzare vile Bucuresti Lizeanu. De vanzare vila din Caramida cu 1 etaj. Bucuresti, sector 2, Lizeanu, vila D+P+M, proiect 2002, 5 cam, 263 mp, garaj!

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Vila D+Parter+1 etaj+M, 220 m2 teren in zona Lizeanu - Bucuresti
Feb 23, 2015 Feb 23, 2015 Amplasament: Imobilul este situat central, la aproximativ 150 m de bd. Stefan cel Mare, pe o strada perpendiculara pe str. Lizeanu, ceea ce ii confera liniste si confort. Zona este civilizata, cu acces facil la mijloacele de transport in comun de suprafata (tramvai 16, 1, 46 si autobuz 330, 335, 113) si subteran (statia de metrou Obor si statia de metrou Stefan cel Mare). In apropiere se afla diverse centre comerciale (Mega Image, magazinul Bucur Obor) si sedii de banci. Descriere: Vila este amplasata pe un teren in suprafata de 220 mp si deschidere de 10, 23 m la strada, avand amprenta la sol de 119 mp. Imobilul este construit la calcan, pe partea stanga a terenului, fiind dispus pe trei nivele: demisol, parter, etaj mansardat. Vila a fost construita in anul 2002 cu fundatii, plansee, centuri din beton armat, structura din zidarie portanta din caramida si acoperis cu sarpanta din lemn si invelitoare din tigla. Proprietatea este imprejmuita cu gard din metal in zona laterala dreapta, respectiv din beton si lemn la frontul stradal, tot aici fiind prevazute 2 porti auto si o poarta pietonala. Beneficiaza de toate utilitatile: apa, canalizare, gaz si electricitate. In curte, pe latura din dreapta, este amenajata o mica gradina pentru flori si arbusti ornamentali, iar in partea din spate este amenajata o zona de barbeque. Pe fiecare nivel imobilul este compartimentat diferit, accesul realizandu-se printr-o scara interioara eleganta, placata cu lemn si cu mana curenta din fier forjat. Scara este luminata natural din spate, peretele exterior fiind realizat, in mare parte, din caramida de Nevada. La demisol se regaseste garajul, alaturi de o camera spatioasa cu acces la curtea din spate, un grup sanitar, camera tehnica si alte dependinte. Usa de acces a garajului este electrica. Parterul vilei, cea mai atractiva parte a casei, este compartimentat in: hol generos de intrare, bucatarie inchisa foarte spatioasa cu acces la o mini-terasa si zona de living extrem de luminoasa in care a fost construit un semineu ce functioneaza pe lemne. Livingul se continua cu o terasa generoasa, cu acces la zona de barbeque. Tot la parter este amenajat si un grup sanitar. Etajul este mansardat, fiind compartimentat in 3 zone de relaxare: un dormitor cu debara proprie si balcon, un dormitor cu balcon tip logie, o camera de baie pozitionata intre cele 2 dormitoare si dormitorul matrimonial cu baie proprie, dressing si balcon. Finisaje: Vila dispune de tamplarie interioara din lemn, tamplarie exterioara din lemn cu geam termopan si usa din lemn la intrare. Camerele de la etaj si livingul dispun de parchet din lemn si zugraveli lavabile. Celelalte incaperi au pardoseala din gresie si zugraveli lavabile, iar in bucatarie si bai peretii sunt placati cu faianta. Pret de vanzare de 230000 euro, negociabil. Persoana de contact, Daniel Serbanica-0732552519.

Bucuresti, sector 2, Lizeanu, vila D+P+M, proiect 2002, 5 cam, 263 mp, garaj!

Vila D+Parter+1 etaj+M, 220 m2 teren in zona Lizeanu - Bucuresti

Vila D+Parter+1 etaj+M cu 5 camere, suprafata utila 221 m2, teren în suprafata de 220 m2. nemobilat.
Are 1 balcon, 3 grupuri sanitare.
Constructie din Caramida.
ID: 153047 | actualizat acum 9 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
prezentare anunt imobiliar
  • Bucuresti
  • Sector: 2
  • Zona: Lizeanu
  • Reper: In apropiere de sos stefan cel mare
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 5
  • Numar dormitoare: 4
  • Suprafata utila: 221 m2
  • Suprafata construita: 263 m2
  • Suprafata teren: 220 m2
  • Deschidere: 10.23 m
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • Numar balcoane / terase: 1
  • Amplasament: în cartier de Locuinte Vechi
  • Extranivele: Demisol, Mansarda
  • Detalii: Nemobilat
  • Utilitati: CATV, Gaze, Curent electric 220V, Apa, Canalizare
  • Incalzire: Centrala proprie a locuintei
  • Vedere: Vedere stradala
  • Strazi: Amenajate
  • Acces: Stradal
  • Constructie din: Caramida
  • An constructie: 2002
  • Stadiu constructie: finalizata
  • Acte: Cadastru, Intabulare
  • Destinatie recomandata: Rezidenta, Birou, Comercial
  • Vecinatati: Magazine, Piata, Scoala, Gradinita, Transport în comun, Restaurant / Bar, Supermarket / Mall, Parc, Metrou

Alte informatii:

Amplasament: Imobilul este situat central, la aproximativ 150 m de bd. Stefan cel Mare, pe o strada perpendiculara pe str. Lizeanu, ceea ce ii confera liniste si confort. Zona este civilizata, cu acces facil la mijloacele de transport in comun de suprafata (tramvai 16, 1, 46 si autobuz 330, 335, 113) si subteran (statia de metrou Obor si statia de metrou Stefan cel Mare). In apropiere se afla diverse centre comerciale (Mega Image, magazinul Bucur Obor) si sedii de
banci.
Descriere: Vila este amplasata pe un teren in suprafata de 220 mp si deschidere de 10, 23 m la strada, avand amprenta la sol de 119 mp. Imobilul este construit la calcan, pe
partea stanga a terenului, fiind dispus pe trei nivele: demisol, parter, etaj mansardat. Vila a fost construita in anul 2002 cu fundatii, plansee, centuri din beton armat, structura din zidarie portanta din caramida si acoperis cu sarpanta din lemn si invelitoare din tigla. Proprietatea este imprejmuita cu gard din metal in zona laterala dreapta, respectiv din beton si lemn la frontul stradal, tot aici fiind prevazute 2 porti auto si o poarta pietonala. Beneficiaza de toate utilitatile: apa, canalizare, gaz si electricitate.
In curte, pe latura din dreapta, este amenajata o mica
gradina pentru flori si arbusti ornamentali, iar in partea
din spate este amenajata o zona de barbeque.
Pe fiecare nivel imobilul este compartimentat diferit,
accesul realizandu-se printr-o scara interioara eleganta,
placata cu lemn si cu mana curenta din fier forjat. Scara
este luminata natural din spate, peretele exterior fiind
realizat, in mare parte, din caramida de Nevada.
La demisol se regaseste garajul, alaturi de o camera
spatioasa cu acces la curtea din spate, un grup sanitar,
camera tehnica si alte dependinte. Usa de acces a garajului este electrica.
Parterul vilei, cea mai atractiva parte a casei, este compartimentat in: hol generos de intrare, bucatarie inchisa foarte spatioasa cu acces la o mini-terasa si zona de living extrem de luminoasa in care a fost construit un semineu ce functioneaza pe lemne. Livingul se continua cu o terasa generoasa, cu acces la zona de barbeque. Tot la parter este amenajat si un grup sanitar.
Etajul este mansardat, fiind compartimentat in 3 zone de relaxare: un dormitor cu debara proprie si balcon, un dormitor cu balcon tip logie, o camera de baie pozitionata intre cele 2 dormitoare si dormitorul matrimonial cu baie proprie, dressing si balcon.
Finisaje: Vila dispune de tamplarie interioara din lemn, tamplarie exterioara din lemn cu geam termopan si usa din lemn la intrare. Camerele de la etaj si livingul dispun de parchet din lemn si zugraveli lavabile. Celelalte incaperi au pardoseala din gresie si zugraveli lavabile, iar in bucatarie si bai peretii sunt placati cu faianta.
Pret de vanzare de 230000 euro, negociabil. Persoana de contact, Daniel Serbanica-0732552519.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 153047 Agentia: Serbanica Imobiliare Nume: Daniel Serbanica
Actualizata: acum 9 ani si 2 luni Judet: Constanta Telefon: vezi numarul
Listata de: 9372 ori Manager: Daniel Serbanica Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1328 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: 2 modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 10; Comentarii:
Listata initial în: 02.06.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 2; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 12.20.2011 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare