Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzare vile Cumpana Constanta. De vanzare vila din BCA cu 1 etaj. Comision 0% - Cumpana, la intrare, vila P+1, constructie solida, deosebita!

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Vila Parter+1 etaj, 204 m2 teren in Cumpana, Constanta
Dec 05, 2014 Dec 05, 2014 Comision 0% pentru Cumparator. Daca vreti sa va mutati din oras si sunteti o familie pretentioasa in cautarea unui camin care sa va reprezinte si sa va ofere siguranta, intimitate si un confort sporit, va ofer spre achzitie o vila finalizata in acest an P+1E din BCA la intrare in localitatea Cumpana, cu o suprafata utila de 130mp si un teren in proprietate de 204mp. Este perfect asezata pe teren, lasand in fata posibilitatea de a parca o masina si a amenaja o gradinita, iar in spate creand intimitate maxima terasei (cu acces din bucatarie) si gradinei prin gardul inalt construit din BCA. Interiorul este compartimentat astfel: la parter – un living spatios, bucataria cu terasa, baie, dressing, hol si casa scarii; la etaj – doua dormitoare, fiecare cu dressing foarte spatios care la nevoie poate fi transformat in dormitor, baie, hol si un balcon la dormitorul cu vederea pe fata. Vila, care face parte dintr-un imobil tip duplex (peretele comun este izolat fonic si desparte casa scarii), se preda cu exteriorul finalizat (gardurile tencuite, montata poarta pentru masina si cea de acces pietonal, curtea curatata si insamantat gazon), iar interiorul la alb (mai necesita parchet/ gresie in living, gresie si faianta in bucatarie). Casa este izolata cu polistiren de 10 cm si racordata la reteaua de electricitate si canalizare. Pentru apa s-a forat un put la o adancime de 20m (trecandu-se de prima panza freatica) si montata o pompa submersibila. Conductele de gaz si apa sunt in coltul gardului. Toate tevile sunt trase prin perete, holul si casa scarii sunt acoperite cu granit, iar dormitoarele au parchetul montat. Casa este acoperita cu tigla.

Comision 0% - Cumpana, la intrare, vila P+1, constructie solida, deosebita!

Vila Parter+1 etaj, 204 m2 teren in Cumpana, Constanta

Vila P+1 cu 3 camere, suprafata utila 130 m2, teren în suprafata de 204 m2.
Are 2 balcoane, 2 grupuri sanitare.
Constructie din BCA, perioada 2007 - prezent.
ID: 151962 | actualizat acum 9 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
prezentare anunt imobiliar
  • Constanta
  • Localitate: Cumpana
  • Reper: Movila
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 3
  • Numar dormitoare: 2
  • Suprafata utila: 130 m2
  • Suprafata teren: 204 m2
  • Deschidere: 8 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • Numar balcoane / terase: 2
  • Amplasament: în cartier de Locuinte Noi
  • Vedere: Vedere mixta
  • Strazi: Amenajate
  • Acces: Lateral
  • Constructie din: BCA
  • Perioada constructie: 2007 - prezent
  • Stadiu constructie: finalizata
  • Destinatie recomandata: Rezidenta, Birou, Vacanta
  • Vecinatati: Magazine, Scoala, Gradinita, Transport în comun, Supermarket / Mall

Alte informatii:

Comision 0% pentru Cumparator.

Daca vreti sa va mutati din oras si sunteti o familie pretentioasa in cautarea unui camin care sa va reprezinte si sa va ofere siguranta, intimitate si un confort sporit, va ofer spre achzitie o vila finalizata in acest an P+1E din BCA la intrare in localitatea Cumpana, cu o suprafata utila de 130mp si un teren in proprietate de 204mp.

Este perfect asezata pe teren, lasand in fata posibilitatea de a parca o masina si a amenaja o gradinita, iar in spate creand intimitate maxima terasei (cu acces din bucatarie) si gradinei prin gardul inalt construit din BCA. Interiorul este compartimentat astfel: la parter – un living spatios, bucataria cu terasa, baie, dressing, hol si casa scarii; la etaj – doua dormitoare, fiecare cu dressing foarte spatios care la nevoie poate fi transformat in dormitor, baie, hol si un balcon la dormitorul cu vederea pe fata.

Vila, care face parte dintr-un imobil tip duplex (peretele comun este izolat fonic si desparte casa scarii), se preda cu exteriorul finalizat (gardurile tencuite, montata poarta pentru masina si cea de acces pietonal, curtea curatata si insamantat gazon), iar interiorul la alb (mai necesita parchet/ gresie in living, gresie si faianta in bucatarie). Casa este izolata cu polistiren de 10 cm si racordata la reteaua de electricitate si canalizare. Pentru apa s-a forat un put la o adancime de 20m (trecandu-se de prima panza freatica) si montata o pompa submersibila. Conductele de gaz si apa sunt in coltul gardului. Toate tevile sunt trase prin perete, holul si casa scarii sunt acoperite cu granit, iar dormitoarele au parchetul montat. Casa este acoperita cu tigla.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 151962 Agentia: CENTRU IMOBILIAR Nume: Vasile Magdici
Actualizata: acum 9 ani si 4 luni Judet: Constanta Telefon: vezi numarul
Listata de: 10563 ori Manager: Centru Imobiliar Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1568 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: 2 modificari de pret Numar agenti: 10 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 15.05.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 10.23.2009 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare