Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzare vile Slatina Olt. De vanzare vila cu 1 etaj. nou! vila, s=250 mp cu 1500 mp teren, zona zahana

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Vila Parter+1 etaj, 1.500 m2 teren in Slatina, Olt
Jun 30, 2019 Jun 30, 2019 EXCLUSIVITATE ! CASA DE VANZARE IN ZONA CENTRALA ! Agentia RITZ Imobiliare, va propune spre vanzare o vila in suprafata totala de 250 mp, cu teren 1500 mp si deschidere de 16 ml, in zona Zahana. Aceasta vila este bine compartimentata, cu un parter foarte spatios si util, cu o camera de zi de unde se poate intra in sufragerie, bucatarie, o baie si casa scarii, care dau un aspect deosebit acestei locuinte. Mentionam faptul ca din bucatrie se poate iesi in terasa din spate, unde se afla si garajul, iar in continuare livada si gradina, care completeaza aceasta casa. Etajul este deasemenea foarte bine compartimentat, cu o camera de zi de unde veti avea acces la cele trei dormitoare, cu doua balcoane si o baie. Avand in vedere amplasamentul acestei vile, compartimentarea moderna si utila in acelasi timp, cat si terenul generos, ofera plus-valoare din toate punctele de vedere. Desi, necesita renovare in totalitate, este o oprtunitate pentru cei care isi doresc o locuinta pe care si-o pot amenaja asa cum isi doresc! Imobilul estre racordat la toate utilitatile, gaze, apa, canalizare, curent electric, are tamplarie din lemn, parchet stejar, iar constructia este solida cu beton, caramida si acoperis cu tabla. Aceasta casa deosebita, se vinde la pretul de 149.900 euro * pentru mai multe detalii sau programare vizionari va rugam sa contactati consultantul agentiei Ritz Imobiliare telefonic sau la biroul agentiei din Slatina, Bld. A.I.Cuza, bl.V31, Sc.A, ET.1, Ap.3, vis-a-vis de fosta Fabra !

nou! vila, s=250 mp cu 1500 mp teren, zona zahana

Vila Parter+1 etaj, 1.500 m2 teren in Slatina, Olt

Vila P+1 cu 6 camere, suprafata utila 240 m2, teren în suprafata de 1.500 m2.
Are 2 grupuri sanitare.
ID: 223880 | actualizat acum 4 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 149.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Olt
  • Localitate: Slatina
  • Reper: Zona zahana
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 6
  • Suprafata utila: 240 m2
  • Suprafata construita: 250 m2
  • Suprafata teren: 1.500 m2
  • Deschidere: 16 m
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1970

Alte informatii:

EXCLUSIVITATE ! CASA DE VANZARE IN ZONA CENTRALA !

Agentia RITZ Imobiliare, va propune spre vanzare o vila in suprafata totala de 250 mp, cu teren 1500 mp si deschidere de 16 ml, in zona Zahana.

Aceasta vila este bine compartimentata, cu un parter foarte spatios si util, cu o camera de zi de unde se poate intra in sufragerie, bucatarie, o baie si casa scarii, care dau un aspect deosebit acestei locuinte.

Mentionam faptul ca din bucatrie se poate iesi in terasa din spate, unde se afla si garajul, iar in continuare livada si gradina, care completeaza aceasta casa.

Etajul este deasemenea foarte bine compartimentat, cu o camera de zi de unde veti avea acces la cele trei dormitoare, cu doua balcoane si o baie.

Avand in vedere amplasamentul acestei vile, compartimentarea moderna si utila in acelasi timp, cat si terenul generos, ofera plus-valoare din toate punctele de vedere.

Desi, necesita renovare in totalitate, este o oprtunitate pentru cei care isi doresc o locuinta pe care si-o pot amenaja asa cum isi doresc!

Imobilul estre racordat la toate utilitatile, gaze, apa, canalizare, curent electric, are tamplarie din lemn, parchet stejar, iar constructia este solida cu beton, caramida si acoperis cu tabla.

Aceasta casa deosebita, se vinde la pretul de 149.900 euro

* pentru mai multe detalii sau programare vizionari va rugam sa contactati consultantul agentiei Ritz Imobiliare telefonic sau la biroul agentiei din Slatina, Bld. A.I.Cuza, bl.V31, Sc.A, ET.1, Ap.3, vis-a-vis de fosta Fabra !
  • Vanzare 149.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 223880 Agentia: Ritz Imobiliare Slatina Nume: Ritz Imobiliare Dragos
Actualizata: acum 4 ani si 10 luni Judet: Olt, Slatina Telefon: vezi numarul
Listata de: 10599 ori Manager: Ritz Imobiliare Dragos Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2753 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 12.11.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 10.18.2016 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei