Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzare vile Slatina Olt. De vanzare vila cu 1 etaj. vila de lux functionalitati multiple !

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Vila Parter+1 etaj, 1.281 m2 teren in Slatina, Olt
Nov 15, 2018 Nov 15, 2018 VANZARE VILA DE LUX ! Aceasta vila de lux, amplasata pe un teren de 1281 mp, intr-o zona rezidentiala de vile in centrul orasului, este oferita spre vanzare/ inchiriere de Agentia RITZ IMOBILIARE. Proprietatea este imprejmuita cu gard din piatra naturala si fier, avand o deschidere la doua strazi de 85 ml. Fara indoiala lumina magica si decorul, te vor inspira din momentul in care ai pus piciorul in aceasta vila deosebita si exclusivista. Cu ferestre panoramice mari din lemn de stejar cu termopan, vei gasi lumina si linistea pe care o cauti in fiecare zi. Vila de lux a fost proiectata si construita intr-un stil unic de insusi proprietarul ei, cu o deosebita atentie la detalii, cu finisaje de lux, incluzand sistemele de iluminat, granitul, parchetul de bambus si elemente de design care pun in valoare spatiul de 877 mp construiti. Imobilul are in dotare mai multe sisteme de supraveghere, atat portile cat si usile celor doua garaje se deschid automat cu telecomanda. Proprietatea este compusa din parter, demisol, etaj si mansarda astfel: * la parter un living cu un design modern-clasic, cu semineu care te invita la relaxare, alaturi de un dinning si o bucatarie moderna complet utilata, unde va veti simti mereu confortabili. Tot la parter se afla casa scarii, un birou, o baie ultramoderna, un dresing si 2 garaje, o spalatorie si camera centralei ultramoderna cu sistem de dedurizare a apei. * demisolul reprezinta alt spatiu de relaxare, avand un bar pentru zilele racoroase de vara, iar alaturi gasim o camara spatioasa frumos amenajata. * etajul este dedicat zonei de noapte, cu 4 dormitoare luminoase si foarte spatioase, fiecare dormitor cu baie ultramoderna cu dus si cada jacuzzi cu hidromasaj. Toate dormitoarele au dressing si acces la terasa. * mansarda este compusa din 3 camere foarte mari, luminoase, cu loc de relaxare si lectura. Mobilierul din intreaga vila este de la MOBEXPERT de cea mai buna calitate, fara grad de uzura, cu elemente din piele naturala cu lemn masiv si ratan, oferind un grad sporit de confort. Curtea generoasa este pavata cu piatra naturala, cu vegetatie matura si gazon, cu foisor din lemn de stejar si tei, cu zona de barbeque si dus exterior, care completeaza decorul exterior. Valoarea acestei proprietati este adusa de suprafata construita,de amplasament,de materialele de inalta calitate si dotarile intregului imobil,facand-o unica pe piata imobiliara locala. Aceasta proprietate unica poate avea numeroase functiuni: gradinita,clinica medicala sau de recuperare,sediu firma etc . *pentru mai multe detalii si programare vizionari va rugam sa contactati Consultantul agentiei Ritz la telefon sau la biroul agentiei din Slatina, Bld.A.I.Cuza, Bl.V31, Sc.A,Et.1,Ap.3 ( la Valcea)

vila de lux functionalitati multiple !

Vila Parter+1 etaj, 1.281 m2 teren in Slatina, Olt

Vila P+1 cu 8 camere, suprafata utila 887 m2, teren în suprafata de 1.281 m2.
Are 5 grupuri sanitare.
ID: 206660 | actualizat acum 18 ore
 • Vanzare 850.000 €
prezentare anunt imobiliar
 • Olt
 • Localitate: Slatina
 • Reper: Liceul minulescu
 • Numar etaje: Parter+1 etaj
 • Numar camere: 8
 • Suprafata utila: 887 m2
 • Suprafata construita: 900 m2
 • Suprafata teren: 1.281 m2
 • Deschidere: 88 m
 • Nr grupuri sanitare: 5
 • An constructie: 2012

Alte informatii:

VANZARE VILA DE LUX !

Aceasta vila de lux, amplasata pe un teren de 1281 mp, intr-o zona rezidentiala de vile in centrul orasului, este oferita spre vanzare/ inchiriere de Agentia RITZ IMOBILIARE.

Proprietatea este imprejmuita cu gard din piatra naturala si fier, avand o deschidere la doua strazi de 85 ml.

Fara indoiala lumina magica si decorul, te vor inspira din momentul in care ai pus piciorul in aceasta vila deosebita si exclusivista.

Cu ferestre panoramice mari din lemn de stejar cu termopan, vei gasi lumina si linistea pe care o cauti in fiecare zi.

Vila de lux a fost proiectata si construita intr-un stil unic de insusi proprietarul ei, cu o deosebita atentie la detalii, cu finisaje de lux, incluzand sistemele de iluminat, granitul, parchetul de bambus si elemente de design care pun in valoare spatiul de 877 mp construiti.

Imobilul are in dotare mai multe sisteme de supraveghere, atat portile cat si usile celor doua garaje se deschid automat cu telecomanda.

Proprietatea este compusa din parter, demisol, etaj si mansarda astfel:

* la parter un living cu un design modern-clasic, cu semineu care te invita la relaxare, alaturi de un dinning si o bucatarie moderna complet utilata, unde va veti simti mereu confortabili. Tot la parter se afla casa scarii, un birou, o baie ultramoderna, un dresing si 2 garaje, o spalatorie si camera centralei ultramoderna cu sistem de dedurizare a apei.

* demisolul reprezinta alt spatiu de relaxare, avand un bar pentru zilele racoroase de vara, iar alaturi gasim o camara spatioasa frumos amenajata.

* etajul este dedicat zonei de noapte, cu 4 dormitoare luminoase si foarte spatioase, fiecare dormitor cu baie ultramoderna cu dus si cada jacuzzi cu hidromasaj. Toate dormitoarele au dressing si acces la terasa.

* mansarda este compusa din 3 camere foarte mari, luminoase, cu loc de relaxare si lectura.

Mobilierul din intreaga vila este de la MOBEXPERT de cea mai buna calitate, fara grad de uzura, cu elemente din piele naturala cu lemn masiv si ratan, oferind un grad sporit de confort.

Curtea generoasa este pavata cu piatra naturala, cu vegetatie matura si gazon, cu foisor din lemn de stejar si tei, cu zona de barbeque si dus exterior, care completeaza decorul exterior.

Valoarea acestei proprietati este adusa de suprafata construita,de amplasament,de materialele de inalta calitate si dotarile intregului imobil,facand-o unica pe piata imobiliara locala.

Aceasta proprietate unica poate avea numeroase functiuni: gradinita,clinica medicala sau de recuperare,sediu firma etc .

*pentru mai multe detalii si programare vizionari va rugam sa contactati Consultantul agentiei Ritz la telefon sau la biroul agentiei din Slatina, Bld.A.I.Cuza, Bl.V31, Sc.A,Et.1,Ap.3 ( la Valcea)
 • Vanzare 850.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 206660 Agentia: Ritz Imobiliare Slatina Nume: Ritz Imobiliare Dragos
Actualizata: acum 18 ore Judet: Olt, Slatina Telefon: vezi numarul
Listata de: 31461 ori Manager: Ritz Imobiliare Dragos Oferte în portofoliu: 59
Vizualizata de: 986 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 22.08.2017 Oferte în portofoliu: 59 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 10.18.2016 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei
 • Mai sunt inca 25 oferte de case de vanzare la pret comparabil, in Slatina.