Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzare vile Sacele Turches. De vanzare vila din Caramida cu 1 etaj. Casa in care te simti ACASA , Brasov - Sacele, zona Turches

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Vila Parter+1 etaj, 11340 m2 teren in zona Turches - Sacele, Brasov
Feb 10, 2020 Feb 10, 2020 REPREZENTARE EXCLUSIVA , COMISION CUMPARATOR 0% Ai o familie numeroasa si spatiul locativ actual este insuficient ? Parintii vor sa fie aproape de tine si sa te ajute la cresterea copiilor, dar nu au cum sa stea in locuinta ta actuala ? Vrei sa locuiesti intr-o zona linistita si ozonata in apropierea padurii, dar in acelasi timp sa beneficiezi de toate facilitatile si avantajele unui mare oras ? Te gandesti la deschiderea unei noi afaceri si nu gasesti locatia potrivita ? Daca raspunzi cu DA la intrebarile de mai sus inseamna ca te afli la momentul si in locul potrivit. Ferita de ochii privitorului curios, datorita retragerii fata de strada asfaltata, aceasta casa te intampina cu caldura. Zona de acces catre proprietate dispune de cel putin 3-4 locuri de parcare, astfel incat partea de curte pavata cu dale de beton sa poata fi folosita in alt scop decat cel de parcare. Avem doua intrari in locuinta : cea principala din curtea din fata, iar cea secundara din curtea din spate, asigurandu-se astfel intimitatea necesara. In zona din fata a curtii avem o camera si o baie, cu intrare separata, ce poate fi folosita atat pentru activitati de bussines cat si pentru locuit. Parterul mai cuprinde un living generos , o bucatarie deschisa mobilata si utilata modern, un dormitor de oaspeti, o baie de serviciu si o spalatorie. Scara interioara placata cu granit ne conduce catre etaj, unde ne intampina inca un living ce distribuie accesul inspre dormitoare si terasa a carei priveliste se deschide asupra zonei colinare plina de verdeata. La etaj avem 5 dormitoare, o baie, un dresssing si un living cu acces catre o terasa deschisa si catre una inchisa. In partea din spate a curtii avem toate dotarile necesare unei gospodarii care se respecta. Astfel, zona destinata relaxarii si distractiei cuprinde o terasa, balansoar si un gratar acoperit, iar zona gospodaresca are in componenta spatii de depozitare, o pivnita racoroasa si o gradina cu pomi fructiferi de 900 mp. Imobilul a fost construit in anul 2003 cu materialele de cea mai buna calitate, iar finisajele folosite au fost alese cu mult bun gust si rafinament. Pentru confortul termic necesar, locuinta a fost dotata cu doua centrale termice : una pe gaz marca Ferroli si una pe lemne marca Legno, iar la exterior a fost placata cu termoizolatie de 10 cm. Accesul rapid si facil catre toate punctele de interes local reprezinta un real avantaj. Astfel, ajungem cu masina in 5 min in zona de supermarket-uri a municipiului Brasov, iar in 15 min in Piata Sfatului. Pentru detalii suplimentare si stabilirea unei vizionari, va rog sa ma contactati. Adrian Munteanu, Realtor 0771 432 207 contact@adrian-munteanu. com

Casa in care te simti ACASA , Brasov - Sacele, zona Turches

Vila Parter+1 etaj, 11340 m2 teren in zona Turches - Sacele, Brasov

Vila Parter+1 etaj cu 9 camere, suprafata utila 330 m2, teren în suprafata de 11.340 m2 (1.13 ha). semi-mobilat, mobilier modern.
Are 1 balcon, 3 grupuri sanitare.
Constructie din Caramida, perioada 2007 - prezent.
ID: 230794 | adaugat acum 2 saptamani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 268.000 €
prezentare anunt imobiliar
 • Brasov
 • Localitate: Sacele
 • Zona: Turches
 • Numar etaje: Parter+1 etaj
 • Numar camere: 9
 • Numar dormitoare: 6
 • Suprafata utila: 330 m2
 • Suprafata construita: 380 m2
 • Suprafata teren: 11.340 m2 (1.13 ha)
 • Deschidere: 14 m
 • Nr grupuri sanitare: 3
 • Numar balcoane / terase: 1
 • Extranivele: Pod
 • Detalii: Semi-mobilat
 • Tip mobilier: modern
 • Utilitati: Telefon, Internet, CATV, Gaze, Curent electric 220V, Curent electric 380V, Apa, Canalizare
 • Incalzire: Centrala proprie a locuintei
 • Certificat energetic: Clasa 0
 • Vedere: Vedere laterala
 • Strazi: Amenajate
 • Acces: Stradal
 • Constructie din: Caramida
 • Perioada constructie: 2007 - prezent
 • Stadiu constructie: finalizata
 • Acte: Cadastru, Intabulare
 • Destinatie recomandata: Rezidenta, Birou, Vacanta, (mini) Hotel / Pensiune, Cabana
 • Vecinatati: Magazine, Piata, Gradinita, Scoala, Transport în comun, Restaurant / Bar, Padure, Vedere către munte

Alte informatii:

REPREZENTARE EXCLUSIVA , COMISION CUMPARATOR 0%
Ai o familie numeroasa si spatiul locativ actual este insuficient ?
Parintii vor sa fie aproape de tine si sa te ajute la cresterea copiilor, dar nu au cum sa stea in locuinta ta actuala ?
Vrei sa locuiesti intr-o zona linistita si ozonata in apropierea padurii, dar in acelasi timp sa beneficiezi de toate facilitatile si avantajele unui mare oras ?
Te gandesti la deschiderea unei noi afaceri si nu gasesti locatia potrivita ?

Daca raspunzi cu DA la intrebarile de mai sus inseamna ca te afli la momentul si in locul potrivit.

Ferita de ochii privitorului curios, datorita retragerii fata de strada asfaltata, aceasta casa te intampina cu caldura.
Zona de acces catre proprietate dispune de cel putin 3-4 locuri de parcare, astfel incat partea de curte pavata cu dale de beton sa poata fi folosita in alt scop decat cel de parcare.
Avem doua intrari in locuinta : cea principala din curtea din fata, iar cea secundara din curtea din spate, asigurandu-se astfel intimitatea necesara.
In zona din fata a curtii avem o camera si o baie, cu intrare separata, ce poate fi folosita atat pentru activitati de bussines cat si pentru locuit.
Parterul mai cuprinde un living generos , o bucatarie deschisa mobilata si utilata modern, un dormitor de oaspeti, o baie de serviciu si o spalatorie.
Scara interioara placata cu granit ne conduce catre etaj, unde ne intampina inca un living ce distribuie accesul inspre dormitoare si terasa a carei priveliste se deschide asupra zonei colinare plina de verdeata.
La etaj avem 5 dormitoare, o baie, un dresssing si un living cu acces catre o terasa deschisa si catre una inchisa.
In partea din spate a curtii avem toate dotarile necesare unei gospodarii care se respecta. Astfel, zona destinata relaxarii si distractiei cuprinde o terasa, balansoar si un gratar acoperit, iar zona gospodaresca are in componenta spatii de depozitare, o pivnita racoroasa si o gradina cu pomi fructiferi de 900 mp.
Imobilul a fost construit in anul 2003 cu materialele de cea mai buna calitate, iar finisajele folosite au fost alese cu mult bun gust si rafinament.
Pentru confortul termic necesar, locuinta a fost dotata cu doua centrale termice : una pe gaz marca Ferroli si una pe lemne marca Legno, iar la exterior a fost placata cu termoizolatie de 10 cm.
Accesul rapid si facil catre toate punctele de interes local reprezinta un real avantaj. Astfel, ajungem cu masina in 5 min in zona de supermarket-uri a municipiului Brasov, iar in 15 min in Piata Sfatului.

Pentru detalii suplimentare si stabilirea unei vizionari, va rog sa ma contactati.

Adrian Munteanu, Realtor
0771 432 207
contact@adrian-munteanu. com
 • Vanzare 268.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 230794 Agentia: Risental Imobiliare Nume: Adrian Munteanu
Actualizata: acum 2 saptamani Judet: Brasov Telefon: vezi numarul
Listata de: 37 ori Manager: Adrian Munteanu Oferte în portofoliu: 2
Vizualizata de: 42 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 10.02.2020 Oferte în portofoliu: 2 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 09.02.2019 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei