Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzare vile Slatina Orasul Vechi. De vanzare vila cu 1 etaj. exclusivitate ! monument istoric, zona centrul vec

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Vila Parter+1 etaj, 110 m2 teren in zona Orasul Vechi - Slatina, Olt
Apr 16, 2019 Apr 16, 2019 RITZ Imobiliare are placerea sa va propuna spre vanzare, o proprietate exclusivista, monument istoric, construita la mijlocul sec. XIX. Contextul socio-economic si pozitia favorabila a imobilului numit la acea vreme Grand Hotel Regal, construit pe str. Bucuresti, azi Mihai Eminescu, acest hotel a fost una dintre cele mai prospere afaceri din Slatina aproape un secol. Constructia si ideile i-au apartinut filantropului Alexe Nicolau, fiind proprietarul acestui hotel pe care l-a lasat mostenire slatinenilor, dupa cum reiese din testamentul din 1895. Imobilul are o suprafata utila de 435mp, care este compus din subsol, parter, etaj si mansarda, iar suprafata terenului este de 140mp. Casa este construita din caramida, are toate utilitatile, ferestre din lemn de stejar cu geam termopan,2 aparate de aer conditionat, incalzire centrala si este acoperita cu tabla. La parter este compus din sala de consumatie, bucatarie, sala spalat vase, depozit, vestiar,2 grupuri sanitare si casa scarii. La etaj are 5 camere, 1 baie, 2 holuri, 3 balcoane, iar la mansarda 2 camere, bucatarie, camara, baie, hol, debara si pod. - Datorita amplasamentului, in zona istorica a orasului, cat si renumele acestuia, ii aduc plus valoare cat si posibilitate pentru desfasurarea mai multor activitati comerciale: pensiune, hotel, crama, dar si casa de locuit. Mentionam faptul ca imobilul necesita renovare la etaj si mansarda,iar la exterior renovarea va trebui executata conform zonei istorice. Acest imobil exceptional se vinde la pretul de 199.000 euro negociabil, dar se poate si inchiria parterul care este pizzerie, pentru suma de 1.000 euro. *pentru mai multe detalii va rugam sa contactati Agentia RITZ, L-V intre orele 9 - 18

exclusivitate ! monument istoric, zona centrul vec

Vila Parter+1 etaj, 110 m2 teren in zona Orasul Vechi - Slatina, Olt

Vila P+1 cu 9 camere, suprafata utila 435 m2, teren în suprafata de 110 m2.
Are 4 grupuri sanitare.
ID: 206456 | actualizat acum 2 luni
 • Vanzare 199.000 €
prezentare anunt imobiliar
 • Olt
 • Localitate: Slatina
 • Zona: Orasul Vechi
 • Reper: Centrul vechi
 • Numar etaje: Parter+1 etaj
 • Numar camere: 9
 • Suprafata utila: 435 m2
 • Suprafata construita: 550 m2
 • Suprafata teren: 110 m2
 • Deschidere: 60 m
 • Nr grupuri sanitare: 4
 • An constructie: 1970

Alte informatii:

RITZ Imobiliare are placerea sa va propuna spre vanzare, o proprietate exclusivista, monument istoric, construita la mijlocul sec. XIX. Contextul socio-economic si pozitia favorabila a imobilului numit la acea vreme Grand Hotel Regal, construit pe str. Bucuresti, azi Mihai Eminescu, acest hotel a fost una dintre cele mai prospere afaceri din Slatina aproape un secol. Constructia si ideile i-au apartinut filantropului Alexe Nicolau, fiind proprietarul acestui hotel pe care l-a lasat mostenire slatinenilor, dupa cum reiese din testamentul din 1895. Imobilul are o suprafata utila de 435mp, care este compus din subsol, parter, etaj si mansarda, iar suprafata terenului este de 140mp. Casa este construita din caramida, are toate utilitatile, ferestre din lemn de stejar cu geam termopan,2 aparate de aer conditionat, incalzire centrala si este acoperita cu tabla. La parter este compus din sala de consumatie, bucatarie, sala spalat vase, depozit, vestiar,2 grupuri sanitare si casa scarii. La etaj are 5 camere, 1 baie, 2 holuri, 3 balcoane, iar la mansarda 2 camere, bucatarie, camara, baie, hol, debara si pod.

- Datorita amplasamentului, in zona istorica a orasului, cat si renumele acestuia, ii aduc plus valoare cat si posibilitate pentru desfasurarea mai multor activitati comerciale: pensiune, hotel, crama, dar si casa de locuit. Mentionam faptul ca imobilul necesita renovare la etaj si mansarda,iar la exterior renovarea va trebui executata conform zonei istorice.

Acest imobil exceptional se vinde la pretul de 199.000 euro negociabil, dar se poate si inchiria parterul care este pizzerie, pentru suma de 1.000 euro.

*pentru mai multe detalii va rugam sa contactati Agentia RITZ, L-V intre orele 9 - 18
 • Vanzare 199.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 206456 Agentia: Ritz Imobiliare Slatina Nume: Ritz Imobiliare Dragos
Actualizata: acum 2 luni Judet: Olt, Slatina Telefon: vezi numarul
Listata de: 32767 ori Manager: Ritz Imobiliare Dragos Oferte în portofoliu: 52
Vizualizata de: 2299 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 26.05.2017 Oferte în portofoliu: 52 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 10.18.2016 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei