Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzare vile Saftica Ilfov. De vanzare vila din Caramida cu 1 etaj. Vila 5 camere + casa 3 camere, teren 1005 mp, padure Saftica

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Vila D+Parter+1 etaj, 1005 m2 teren in Saftica, Ilfov
Mar 20, 2017 Mar 20, 2017 La numai 20 km de centrul Bucurestiului, pe DN1, in localitatea Saftica, intr-o zona linistita, cu aer curat, avand in vecinatate padurea, este oferita la vanzare aceasta proprietate speciala, compusa din 2 case locuibile si un teren de 1005 mp. Casa mai mica, compusa din 3 camere, bucatarie si baie, a fost construita pentru parinti, aceasta beneficiind de tot confortul pentru un standard ridicat de viata. Casa principala, dispusa pe 3 nivele, este locuinta familiei, avand in componenta 5 camere, 3 bai, bucatarie, distribuite astfel: - la demisol avem un hobby room de 46 mp ideal pentru relaxare sau petreceri, o camera tehnica si o camara, toate insumand o suprafata de 66 mp; - la parter regasim living room-ul, bucataria si un salon de servit masa, un grup sanitar si o camara, cu o suprafata totala de 114 mp; - nivelul superior, de tip mansarda inalta, este compus din 3 dormitoare, dressing room, 2 bai si o debara; toate dormitoarele beneficiaza de iesire in cele 2 balcoane; in total suprafata fiind de 90 mp. Constructia are o structura solida, pe stalpi si grinzi de beton si cu inchideri din caramida eficienta, este acoperita cu tigla metalica tip Lindab si termoizolata cu polistiren de 10 cm. Finisajele au fost executate in cele mai mici detalii, cu materiale de foarte buna calitate. Casa principala se vinde complet mobilata si echipata, totul fiind la un standard ridicat. Curtea acestei proprietati poate sa reprezinte acel detaliu care face diferenta. Aranjata cu multa grija, este strucurata astfel: o zona intinsa cu gazon, pomi fructiferi, ronduri de flori anuale, trandafiri, magnolia, liliac precum si o zona pavata pentru parcare si accesul in cele 2 case. Lipit de aceasta proprietate este un teren neutilizat al Primariei, care, pe o suprafata de 300 mp, poate fi folosit de cei pasionati de cultivarea legumelor si de un mod de viata sanatos, existand deja un sistem permacultural si un solar amenajat. Atat dupa o zi incarcata de lucru, cat si in week-end-uri, puteti sa va relaxati in aceasta oaza de liniste, sa respirati un aer cum rar mai gasesti in ziua de azi sau sa socializati cu cei dragi in jurul unui gratar. Vecinii, deosebit de civilizati, contribuie la asigurarea acestui climat de poveste. Recomandam aceasta proprietate celor care doresc sa inlocuiasca tumultul orasului cu avantajele acestei zone mirifice si care isi propun sa locuiasca impreuna cu parintii sau cu oricine altcineva in masura sa asigure nevoile administrative. Si nu in ultimul rand, accesul spre zona de nord a Bucurestiului este extrem de facil.

Vila 5 camere + casa 3 camere, teren 1005 mp, padure Saftica

Vila D+Parter+1 etaj, 1005 m2 teren in Saftica, Ilfov

Vila D+Parter+1 etaj cu 8 camere, suprafata utila 319 m2, teren în suprafata de 1.005 m2.
Are 2 balcoane, 4 grupuri sanitare.
Constructie din Caramida, perioada 2007 - prezent.
ID: 188672 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
Comision agentie
prezentare anunt imobiliar
  • Ilfov
  • Localitate: Saftica
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 8
  • Numar dormitoare: 5
  • Suprafata utila: 319 m2
  • Suprafata construita: 364 m2
  • Suprafata teren: 1.005 m2
  • Deschidere: 35 m
  • Nr grupuri sanitare: 4
  • Numar balcoane / terase: 2
  • Amplasament: în cartier de Locuinte Noi
  • Extranivele: Demisol
  • Utilitati: Telefon, Internet, CATV, Gaze, Curent electric 220V, Apa, Canalizare
  • Incalzire: Centrala proprie a cladirii
  • Constructie din: Caramida
  • Perioada constructie: 2007 - prezent
  • Stadiu constructie: finalizata
  • Acte: Cadastru, Intabulare
  • Destinatie recomandata: Rezidenta
  • Vecinatati: Gradinita, Scoala, Restaurant / Bar, Padure

Alte informatii:

La numai 20 km de centrul Bucurestiului, pe DN1, in localitatea Saftica, intr-o zona linistita, cu aer curat, avand in vecinatate padurea, este oferita la vanzare aceasta proprietate speciala, compusa din 2 case locuibile si un teren de 1005 mp.
Casa mai mica, compusa din 3 camere, bucatarie si baie, a fost construita pentru parinti, aceasta beneficiind de tot confortul pentru un standard ridicat de viata. Casa principala, dispusa pe 3 nivele, este locuinta familiei, avand in componenta 5 camere, 3 bai, bucatarie, distribuite astfel:
- la demisol avem un hobby room de 46 mp ideal pentru relaxare sau petreceri, o camera tehnica si o camara, toate insumand o suprafata de 66 mp;
- la parter regasim living room-ul, bucataria si un salon de servit masa, un grup sanitar si o camara, cu o suprafata totala de 114 mp;
- nivelul superior, de tip mansarda inalta, este compus din 3 dormitoare, dressing room, 2 bai si o debara; toate dormitoarele beneficiaza de iesire in cele 2 balcoane; in total suprafata fiind de 90 mp.

Constructia are o structura solida, pe stalpi si grinzi de beton si cu inchideri din caramida eficienta, este acoperita cu tigla metalica tip Lindab si termoizolata cu polistiren de 10 cm.

Finisajele au fost executate in cele mai mici detalii, cu materiale de foarte buna calitate.

Casa principala se vinde complet mobilata si echipata, totul fiind la un standard ridicat.

Curtea acestei proprietati poate sa reprezinte acel detaliu care face diferenta. Aranjata cu multa grija, este strucurata astfel: o zona intinsa cu gazon, pomi fructiferi, ronduri de flori anuale, trandafiri, magnolia, liliac precum si o zona pavata pentru parcare si accesul in cele 2 case.
Lipit de aceasta proprietate este un teren neutilizat al Primariei, care, pe o suprafata de 300 mp, poate fi folosit de cei pasionati de cultivarea legumelor si de un mod de viata sanatos, existand deja un sistem permacultural si un solar amenajat.

Atat dupa o zi incarcata de lucru, cat si in week-end-uri, puteti sa va relaxati in aceasta oaza de liniste, sa respirati un aer cum rar mai gasesti in ziua de azi sau sa socializati cu cei dragi in jurul unui gratar. Vecinii, deosebit de civilizati, contribuie la asigurarea acestui climat de poveste.

Recomandam aceasta proprietate celor care doresc sa inlocuiasca tumultul orasului cu avantajele acestei zone mirifice si care isi propun sa locuiasca impreuna cu parintii sau cu oricine altcineva in masura sa asigure nevoile administrative.

Si nu in ultimul rand, accesul spre zona de nord a Bucurestiului este extrem de facil.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 188672 Agentia: 21imobiliare Nume: Cristian Roman
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 1723 ori Manager: Cristian Roman Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1877 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: 5 modificari de pret Numar agenti: 2 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 10.04.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 06.30.2013 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare