Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Vanzare vile Slatina Ultracentral. De vanzare vila cu 1 etaj. nou pe piata ! casa 234 mp. cu teren 1000 mp, zona

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Vila Parter+1 etaj, 1.000 m2 teren in zona Ultracentral - Slatina, Olt
Mar 18, 2018 Mar 18, 2018 AMPLASAMENT ULTRACENTRAL ! CASA Sc=234 mp., MOBILATA SI UTILATA ! TEREN 1000 mp., D=20ml ! RITZ Imobiliare va propune spre vanzare, o casa deosebita situata in zona ultracentrala a orasului, care are o amprenta de 266 mp, front stradal de 20m si teren de 1000mp. Regimul de constructie este parter + mansarda, iar garajul din curte are 33mp.Imobilul este construit din caramida, acoperit cu tabla, iar parterul este compus din 2 holuri, din care unul este foarte spatios care poate fi amenajat si ca living, bucatarie spatioasa, camara, 4 dormitoare spatioase si luminoase, sufragerie si camera de zi, baie si beci la subsol. Compartimentarea este bine gandita si functionala, iar mansarda poate fi amenajata si personalizata dupa bunul plac al viitorului cumparator, putand amenaja inca un apartament . Toate camerele au parchet din lemn de stejar, in stare foarte buna fiind lacuit, usile interioare sunt si ele din lemn cu vitralii si tamplaria exterioara este din termopan PVC . Casa are finisaje de buna calitate, constructia este foarte solida, dispune de toate utilitatile, centrala si calorifere din aluminiu. Pozitia acestui imobil are ca avantaj amplasamentul ultracentral, cat si multitudinea destinatiilor pentru care poate fi folosita de viitorii proprietari, cum ar fi : investitie-inchiriere, locuit, diverse activitati comerciale, cabinet medical/analize medicale, birou notarial, pensiune, restaurant, gradinita particulara, sediu firma, etc. *pentru mai multe detalii si vizionare va rugam sa contactati Consultantul agentiei Ritz la telefon sau la biroul agentiei din Slatina, Bld.A.I.Cuza, Bl.V31, Sc.A,Et.1,Ap.3 ( la Valcea) .

nou pe piata ! casa 234 mp. cu teren 1000 mp, zona

Vila Parter+1 etaj, 1.000 m2 teren in zona Ultracentral - Slatina, Olt

Vila P+1 cu 6 camere, suprafata utila 180 m2, teren în suprafata de 1.000 m2.
Are 1 grup sanitar.
ID: 205054 | actualizat acum 16 ore
 • Vanzare 169.000 €
Oferta Cel Mai Bun Pret de vanzare
prezentare anunt imobiliar
 • Olt
 • Localitate: Slatina
 • Zona: Ultracentral
 • Reper: Bcr
 • Numar etaje: Parter+1 etaj
 • Numar camere: 6
 • Suprafata utila: 180 m2
 • Suprafata construita: 234 m2
 • Suprafata teren: 1.000 m2
 • Deschidere: 20 m
 • Nr grupuri sanitare: 1
 • An constructie: 2002

Alte informatii:

AMPLASAMENT ULTRACENTRAL !

CASA Sc=234 mp., MOBILATA SI UTILATA !

TEREN 1000 mp., D=20ml !

RITZ Imobiliare va propune spre vanzare, o casa deosebita situata in zona ultracentrala a orasului, care are o amprenta de 266 mp, front stradal de 20m si teren de 1000mp. Regimul de constructie este parter + mansarda, iar garajul din curte are 33mp.Imobilul este construit din caramida, acoperit cu tabla, iar parterul este compus din 2 holuri, din care unul este foarte spatios care poate fi amenajat si ca living, bucatarie spatioasa, camara, 4 dormitoare spatioase si luminoase, sufragerie si camera de zi, baie si beci la subsol.

Compartimentarea este bine gandita si functionala, iar mansarda poate fi amenajata si personalizata dupa bunul plac al viitorului cumparator, putand amenaja inca un apartament . Toate camerele au parchet din lemn de stejar, in stare foarte buna fiind lacuit, usile interioare sunt si ele din lemn cu vitralii si tamplaria exterioara este din termopan PVC . Casa are finisaje de buna calitate, constructia este foarte solida, dispune de toate utilitatile, centrala si calorifere din aluminiu. Pozitia acestui imobil are ca avantaj amplasamentul ultracentral, cat si multitudinea destinatiilor pentru care poate fi folosita de viitorii proprietari, cum ar fi : investitie-inchiriere, locuit, diverse activitati comerciale, cabinet medical/analize medicale, birou notarial, pensiune, restaurant, gradinita particulara, sediu firma, etc.*pentru mai multe detalii si vizionare va rugam sa contactati Consultantul agentiei Ritz la telefon sau la biroul agentiei din Slatina, Bld.A.I.Cuza, Bl.V31, Sc.A,Et.1,Ap.3 ( la Valcea) .
 • Vanzare 169.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 205054 Agentia: Ritz Imobiliare Slatina Nume: Ritz Imobiliare Dragos
Actualizata: acum 16 ore Judet: Olt, Slatina Telefon: vezi numarul
Listata de: 28426 ori Manager: Ritz Imobiliare Dragos Oferte în portofoliu: 53
Vizualizata de: 1114 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 15.05.2017 Oferte în portofoliu: 53 Intrebari 0; Raspunsuri:
Are Cel Mai Bun Pret de vanzare Are Cel Mai Bun Pret de vanzare Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 10.18.2016 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Oferte similare

 • de vanzare casa cu 813 m<sup>2</sup> teren in slatina
  Clociov, Slatina. Casa cu 6 camere, suprafata utila 332 m2, teren în suprafata de 813 m2.
  Are 3 grupuri sanitare.
  139.800 € de vanzare