Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzare vile Bucuresti Pipera. De vanzare vila cu 1 etaj. casa familiei tale in voluntari / teren 1000 mp

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Vila Parter+1 etaj, 1.000 m2 teren in zona Pipera - Bucuresti
Apr 16, 2019 Apr 16, 2019 Catoma Property Invest va propune spre vanzare, o casa excelent construita, disponibila in Orasul Voluntari, potrivita pentru o familie care cauta o locuinta cu suprafete generoase si curte pe masura, pe care sa o poata amenaja dupa propriile gusturi. Proprietatea prezentata a fost receptionata la sfarsitul anului 2016, fiind construita pentru uzul propriu al proprietarilor, de aici si atentia deosebita a acestora pentru materialele folosite, acestea fiind de cea mai buna calitate. Printre materialele folosite la constructia casei putem enumera centrala termica Viessmann Vitodens 200W 60KW cu boiler 300l si pompe Wilo, tigla ceramica Tondach, termoizolatie exterioara cu vata bazaltica Rockwool, tamplarie PVC tripan Veka cu deschidere dubla si oscilobatanta la toate ferestrele, glafuri exterioare din marmura compozita Helopal Exclusiv, semineu pe lemne, etc. Mentionam faptul ca exista toata documentatia aferenta constructiei, inclusiv evidenta materialelor folosite. Din punct de vedere al compartimentarii, casa este structura astfel: PARTER: 1 hol, 1 living+dining, 1 birou, 1 bucatarie, 1 grup sanitar, 1 camera tehnica, 1 terasa ETAJ: 1 hol, 3 dormitoare, fiecare cu dressing propriu, 2 grupuri sanitare dintre care unul in dormitorul matrimonial, 1 balcon Din punct de vedere al finisajelor, casa necesita amenajarile interioare (zugraveli, parchet, gresie, faianta, obiecte sanitare, etc.) si finisajele exterioare (zugraveala decorativa exterior si amenajare curte). Locuinta beneficiaza de toate utilitatile (apa, gaze naturale, electricitate si canalizare), dar totodata dispune si de put propriu pentru irigatii si bazin de apa pentru situatii exceptionale. Aceasta este prevazuta si cu spatiu pentru amenajarea unei saune. Pentru detalii sau vizionari va stam la dispozitie. Agent Imobiliar dedicat - Razvan DUMITRESCU 0720.714.919.

casa familiei tale in voluntari / teren 1000 mp

Vila Parter+1 etaj, 1.000 m2 teren in zona Pipera - Bucuresti

Vila P+1 cu 5 camere, suprafata utila 232 m2, teren în suprafata de 1.000 m2.
Are 4 grupuri sanitare.
ID: 228903 | actualizat acum 5 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 378.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Bucuresti
  • Zona: Pipera
  • Reper: Voluntari
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 232 m2
  • Suprafata construita: 275 m2
  • Suprafata teren: 1.000 m2
  • Deschidere: 329 m
  • Nr grupuri sanitare: 4
  • An constructie: 2017

Alte informatii:

Catoma Property Invest va propune spre vanzare, o casa excelent construita, disponibila in Orasul Voluntari, potrivita pentru o familie care cauta o locuinta cu suprafete generoase si curte pe masura, pe care sa o poata amenaja dupa propriile gusturi.
Proprietatea prezentata a fost receptionata la sfarsitul anului 2016, fiind construita pentru uzul propriu al proprietarilor, de aici si atentia deosebita a acestora pentru materialele folosite, acestea fiind de cea mai buna calitate.
Printre materialele folosite la constructia casei putem enumera centrala termica Viessmann Vitodens 200W 60KW cu boiler 300l si pompe Wilo, tigla ceramica Tondach, termoizolatie exterioara cu vata bazaltica Rockwool, tamplarie PVC tripan Veka cu deschidere dubla si oscilobatanta la toate ferestrele, glafuri exterioare din marmura compozita Helopal Exclusiv, semineu pe lemne, etc.
Mentionam faptul ca exista toata documentatia aferenta constructiei, inclusiv evidenta materialelor folosite.

Din punct de vedere al compartimentarii, casa este structura astfel:
PARTER: 1 hol, 1 living+dining, 1 birou, 1 bucatarie, 1 grup sanitar, 1 camera tehnica, 1 terasa
ETAJ: 1 hol, 3 dormitoare, fiecare cu dressing propriu, 2 grupuri sanitare dintre care unul in dormitorul matrimonial, 1 balcon

Din punct de vedere al finisajelor, casa necesita amenajarile interioare (zugraveli, parchet, gresie, faianta, obiecte sanitare, etc.) si finisajele exterioare (zugraveala decorativa exterior si amenajare curte).
Locuinta beneficiaza de toate utilitatile (apa, gaze naturale, electricitate si canalizare), dar totodata dispune si de put propriu pentru irigatii si bazin de apa pentru situatii exceptionale. Aceasta este prevazuta si cu spatiu pentru amenajarea unei saune.

Pentru detalii sau vizionari va stam la dispozitie.
Agent Imobiliar dedicat - Razvan DUMITRESCU 0720.714.919.
  • Vanzare 378.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 228903 Agentia: Catoma Property Invest Srl Nume: Dumitrescu Razvan
Actualizata: acum 5 ani Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 2129 ori Manager: Luca Anca Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2040 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 15 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 06.03.2019 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 10.31.2017 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei