Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Inchirieri vila Aviatorilor Bucuresti. Inchirieri vile 2 etaje. vila deosebita, kiseleff

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Vila Parter+2 etaje, 340 m2 teren in zona Aviatorilor - Bucuresti
Dec 12, 2018 Dec 12, 2018 Catoma Property Invest are placerea sa va ofere spre inchiriere un deosebit spatiu intr-o frumoasa vila construita intr-un stil brancovenesc ce se distinge prin expresivitatea conferită de volumele arhitectonice ale scărilor exterioare, ale foișoarelor sau loggiilor, care variază în mod pitoresc aspectul fațadelor. Aceasta proprietate se gaseste pe o stada privata si linistita, rezervata riveranilor, din selecta zona verde a parcului Kiseleff fiind imprejmuita de vile asemenea ei. Suprafata terenului este de aproximativ 340 mp, cu amprenta casei de 95 mp iar suprafata utila este de 320 mp distribuita pe 4 nivele. Pe toata suprafata camerelor podelele sunt din parchet masiv de stejar, precum este si scara interioara iar spatiul este alcatuit din cele 7 camere, un dressing, doua bai, trei toalete (una pe fiecare nivel), local tehnic cu centrala pe gaze Buderus, balcon la primul etaj cu acces din cele doua dormitoare, curte in jurul casei 250 mp, garaj si doua locuri de parcare in fata casei. Din zona Kiseleff se poate ajunge în cel mai scurt timp cam oriunde în Bucureşti, datorită staţiilor de metrou Aviatorilor şi Piaţa Victoriei, dar şi a liniei de metrou uşor 41. Din punct de vedere imobiliar aceasta zona rezidentiala este considerată cea mai scumpă zonă din Bucureşti, aici fiind amplasate nenumărate ambasade şi sedii centrale ale unor bănci internaţionale. In imediata proximitate a acestei proprietatii se afla scoli de prestigiu, gradinite, piata si cele doua mari zone verzi parcul Herastrau si parcul Kiseleff. Se urmareste inchirierea pe teren lung prioritate avand persoanele ce ofera stabilitate in acest sens, alte intelegeri referitoare la acesti termeni putand fi discutate. Pentru informatii suplimentare si/sau vizionare va stam la dispozitie.

vila deosebita, kiseleff

Vila Parter+2 etaje, 340 m2 teren in zona Aviatorilor - Bucuresti

Vila P+2 cu 7 camere, suprafata utila 320 m2, teren în suprafata de 340 m2.
Are 5 grupuri sanitare.
ID: 221488 | actualizat acum 1 zi
 • Inchiriere 2.600 € / luna
Oferta Cel Mai Bun Pret de inchiriat
prezentare anunt imobiliar
 • Bucuresti
 • Zona: Aviatorilor
 • Reper: Statuia aviatorilor
 • Numar etaje: Parter+2 etaje
 • Numar camere: 7
 • Suprafata utila: 320 m2
 • Suprafata construita: 335 m2
 • Suprafata teren: 340 m2
 • Deschidere: 14 m
 • Nr grupuri sanitare: 5
 • An constructie: 1930

Alte informatii:

Catoma Property Invest are placerea sa va ofere spre inchiriere un deosebit spatiu intr-o frumoasa vila construita intr-un stil brancovenesc ce se distinge prin expresivitatea conferită de volumele arhitectonice ale scărilor exterioare, ale foișoarelor sau loggiilor, care variază în mod pitoresc aspectul fațadelor.
Aceasta proprietate se gaseste pe o stada privata si linistita, rezervata riveranilor, din selecta zona verde a parcului Kiseleff fiind imprejmuita de vile asemenea ei.
Suprafata terenului este de aproximativ 340 mp, cu amprenta casei de 95 mp iar suprafata utila este de 320 mp distribuita pe 4 nivele.
Pe toata suprafata camerelor podelele sunt din parchet masiv de stejar, precum este si scara interioara iar spatiul este alcatuit din cele 7 camere, un dressing, doua bai, trei toalete (una pe fiecare nivel), local tehnic cu centrala pe gaze Buderus, balcon la primul etaj cu acces din cele doua dormitoare, curte in jurul casei 250 mp, garaj si doua locuri de parcare in fata casei.
Din zona Kiseleff se poate ajunge în cel mai scurt timp cam oriunde în Bucureşti, datorită staţiilor de metrou Aviatorilor şi Piaţa Victoriei, dar şi a liniei de metrou uşor 41.
Din punct de vedere imobiliar aceasta zona rezidentiala este considerată cea mai scumpă zonă din Bucureşti, aici fiind amplasate nenumărate ambasade şi sedii centrale ale unor bănci internaţionale.
In imediata proximitate a acestei proprietatii se afla scoli de prestigiu, gradinite, piata si cele doua mari zone verzi parcul Herastrau si parcul Kiseleff.
Se urmareste inchirierea pe teren lung prioritate avand persoanele ce ofera stabilitate in acest sens, alte intelegeri referitoare la acesti termeni putand fi discutate.
Pentru informatii suplimentare si/sau vizionare va stam la dispozitie.
 • Inchiriere 2.600 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 221488 Agentia: Catoma Property Invest Srl Nume: Timofti Raluca
Actualizata: acum 1 zi Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 3282 ori Manager: Luca Anca Oferte în portofoliu: 22
Vizualizata de: 330 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 14 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 18.09.2018 Oferte în portofoliu: 83 Intrebari 0; Raspunsuri:
Are Cel Mai Bun Pret de inchiriere Are Cel Mai Bun Pret de inchiriere Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 10.31.2017 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Oferte similare

 • de inchiriat vila parter+1 etaj, 215 m<sup>2</sup> teren in bucuresti
  Domenii, Bucuresti. Vila P+1 cu 7 camere, suprafata utila 262 m2, teren în suprafata de 215 m2.
  Are 3 grupuri sanitare.
  2.600 € de inchiriat
 • de inchiriat casa s+parter+m, 120 m<sup>2</sup> teren in bucuresti
  Banu Manta, Bucuresti. Casa S+Parter+M cu 7 camere, suprafata utila 150 m2, teren în suprafata de 120 m2. nemobilat.
  Are 3 grupuri sanitare.
  Constructie din Beton, perioada 2007 - prezent.
  1.150 € de inchiriat
 • Mai sunt inca 12 oferte de vile de inchiriat la pret comparabil, in Bucuresti.