Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar vila vanzare. Credit online vila Sacele Turches. Calculator rate credit vila 268.000 euro, simulare credit ipotecar banca Sacele

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Vila Parter+1 etaj, 11340 m2 teren in zona Turches - Sacele, Brasov
Feb 10, 2020 Feb 10, 2020 REPREZENTARE EXCLUSIVA , COMISION CUMPARATOR 0% Ai o familie numeroasa si spatiul locativ actual este insuficient ? Parintii vor sa fie aproape de tine si sa te ajute la cresterea copiilor, dar nu au cum sa stea in locuinta ta actuala ? Vrei sa locuiesti intr-o zona linistita si ozonata in apropierea padurii, dar in acelasi timp sa beneficiezi de toate facilitatile si avantajele unui mare oras ? Te gandesti la deschiderea unei noi afaceri si nu gasesti locatia potrivita ? Daca raspunzi cu DA la intrebarile de mai sus inseamna ca te afli la momentul si in locul potrivit. Ferita de ochii privitorului curios, datorita retragerii fata de strada asfaltata, aceasta casa te intampina cu caldura. Zona de acces catre proprietate dispune de cel putin 3-4 locuri de parcare, astfel incat partea de curte pavata cu dale de beton sa poata fi folosita in alt scop decat cel de parcare. Avem doua intrari in locuinta : cea principala din curtea din fata, iar cea secundara din curtea din spate, asigurandu-se astfel intimitatea necesara. In zona din fata a curtii avem o camera si o baie, cu intrare separata, ce poate fi folosita atat pentru activitati de bussines cat si pentru locuit. Parterul mai cuprinde un living generos , o bucatarie deschisa mobilata si utilata modern, un dormitor de oaspeti, o baie de serviciu si o spalatorie. Scara interioara placata cu granit ne conduce catre etaj, unde ne intampina inca un living ce distribuie accesul inspre dormitoare si terasa a carei priveliste se deschide asupra zonei colinare plina de verdeata. La etaj avem 5 dormitoare, o baie, un dresssing si un living cu acces catre o terasa deschisa si catre una inchisa. In partea din spate a curtii avem toate dotarile necesare unei gospodarii care se respecta. Astfel, zona destinata relaxarii si distractiei cuprinde o terasa, balansoar si un gratar acoperit, iar zona gospodaresca are in componenta spatii de depozitare, o pivnita racoroasa si o gradina cu pomi fructiferi de 900 mp. Imobilul a fost construit in anul 2003 cu materialele de cea mai buna calitate, iar finisajele folosite au fost alese cu mult bun gust si rafinament. Pentru confortul termic necesar, locuinta a fost dotata cu doua centrale termice : una pe gaz marca Ferroli si una pe lemne marca Legno, iar la exterior a fost placata cu termoizolatie de 10 cm. Accesul rapid si facil catre toate punctele de interes local reprezinta un real avantaj. Astfel, ajungem cu masina in 5 min in zona de supermarket-uri a municipiului Brasov, iar in 15 min in Piata Sfatului. Pentru detalii suplimentare si stabilirea unei vizionari, va rog sa ma contactati. Adrian Munteanu, Realtor 0771 432 207 contact@adrian-munteanu. com

Casa in care te simti ACASA , Brasov - Sacele, zona Turches

Vila Parter+1 etaj, 11340 m2 teren in zona Turches - Sacele, Brasov

Vila Parter+1 etaj cu 9 camere, suprafata utila 330 m2, teren în suprafata de 11.340 m2 (1.13 ha). semi-mobilat, mobilier modern.
Are 1 balcon, 3 grupuri sanitare.
Constructie din Caramida, perioada 2007 - prezent.
ID: 230794 | adaugat acum 4 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 268.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
268.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Cand se aproba imprumutul ...

    … Cand se aproba imprumutul, banca incarca in contul beneficiarului creditului suma, iar banii, de regula, nu pot fi retrasi sub forma de numerar. Banii se transfera in contul curent al titularului [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:35:21
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 268.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 230794 Agentia: Risental Imobiliare Nume: Adrian Munteanu
Actualizata: acum 4 ani si 2 luni Judet: Brasov Telefon: vezi numarul
Listata de: 37 ori Manager: Adrian Munteanu Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1263 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 10.02.2020 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 09.02.2019 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei