Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Contact Catoma Property Invest Srl, agent imobiliar Timofti Raluca pentru anuntul vila de inchiriat Domenii Bucuresti. Vila 1 etaj.

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Vila Parter+1 etaj, 215 m2 teren in zona Domenii - Bucuresti
Apr 16, 2019 Apr 16, 2019 Catoma Property Invest va prezinta spre inchiriere o vila cu o arhitectura deosebita in cartierul rezidential Domenii, pe strazile cu nume de aviatori. Cladirea a fost construita in anul 1941 si renovata integral in 2010 cand a fost extinsa si zona de la mansarda. Suprafata ​​​​​totala de 291 mp este se desfasoara astfel: La subsol/demisol: o camera tehnica de mari dimensiuni + un spatiu de depozitare generos de tip camara. La parter se deschide cu generozitate un spatiu luminat natural, cu accente de decor ce nuanteaza distinct fiecare zona. - intrarea principala cu hol de acces - livingul cu o zona de luat masa si o zona de relaxare, - scara interioara ce confera posbilitatea de adaugare a unor noi spatii de depozitare, - o terasa de aproximativ 5 mp, - o bucatarie inchisa cu acces catre o camera de depozitare ce poate folosii ca spalatorie, - un generos dormitor cu acces facil catre grupul sanitar si cu o intrare separata fata de intrarea principala in casa, - tot la parter se afla si o curte interioara ce are vederea catre curtea campusului Agronomic, o oaza de relaxare si liniste, La etaj regasim: - trei dormitoare la fel de luminoase deservite de o baie generoasa pe un hol de acces, - o terasa cu vedere catre curtea interioara si cu o priveliste catre aceiasi zona verde a facultatii Agronomice. La mansarda se deschide un spatiu generos impartit in doua camere si o baie. Tot acest spatiu este deservit de doua scari interioare din lemn masiv, una care ajunge pana la mansarda si cea de a doua, diametral opusa, ce uneste parterul cu etajul. Oriunde intorci privirea, descoperi finisaje de inalta calitate, parchet premium din lemn de stejar pe toata suprafata casei, usi interioare din lemn ce pastreaza autenticitatea arhitecturala, geamuri termopan cu tamplarie din lemn, lustrele sunt aduse pe comanda din Franta si multe alte dotari de inalta calitate. Arhitectura casei este una exclusivista si functionala, gandita sa ofere un confort ridicat pentru o familie generoasa. Curtea amenajata este impartite in doua zone, trotuarele si scarile exterioare fiind realizate din piatra. Portile de intrare sunt actionate electric. Pentru a intelege avantajele acestei oferte programeza o vizionare prin intermediul reprezentantului exclusiv Catoma Property Invest - Raluca Timofti. Va garantam seriozitate, promptitudine si sustinere profesionista pe intreg parcursul achizitiei.

vila deosebita in domenii

Vila Parter+1 etaj, 215 m2 teren in zona Domenii - Bucuresti

Vila P+1 cu 7 camere, suprafata utila 262 m2, teren în suprafata de 215 m2.
Are 3 grupuri sanitare.
ID: 222784 | actualizat acum 1 an si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 2.700 € / luna
prezentare anunt imobiliar
Solicita mai multe informatii despre aceasta ofertaTimofti Raluca (Agent imobiliar)
Catoma Property Invest Srl

Voturi agent

1
voteaza Vote UP Vote Down
Către: Timofti Raluca, Agent imobiliar - Catoma Property Invest Srl Subiect: Am vazut oferta dumneavoastra pe TopEstate.ro
  • Inchiriere 2.700 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 222784 Agentia: Catoma Property Invest Srl Nume: Timofti Raluca
Actualizata: acum 1 an si 3 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 12836 ori Manager: Luca Anca Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2249 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 15 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 17.10.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 10.31.2017 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei
  • Mai sunt inca 3 oferte de case de inchiriat la pret comparabil, in Bucuresti.